Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Milyen könyveket olvassak el...

Milyen könyveket olvassak el mindenképpen orvosi egyetem elkezdése előtt, a nyáron?

Figyelt kérdés

Ez az utolsó nyaram az egyetem elkezdése előtt, amit szeretnék hasznosan tölteni. A pihenés, sorozatnézés mellett szeretnék elolvasni néhány olyan könyvet, amely valamennyire “felkészít”, vagy legalábbis ráhangol az elkövetkező életformára:D

Amiket eddig beszereztem és jelenleg olvasok:

- Donáth Tibor: Anatómia - élettan

- dr. Nagy Zoltán: A csodálatos agy

- Selye János: Stressz distressz nélkül

Még a Brencsán szótár beszerzésén gondolkodtam, ugyan nem írják kötelező irodalomnak, de az ajánlások miatt talán érdemes lenne már most megvennem.

A fenti könyvekhez hasonló, ismeretterjesztő, orvostanhallgatóknak ajánlott irodalmat tudnátok ajánlani?

Illetve bármilyen elfoglaltsági tippért hálás lennék, hogy mégis hogyan kössem le magam (produktívan) az elkövetkező 1,5 hónapban, a gólyatáborig:D

2021. júl. 3. 14:35
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Felvágós könyv . Egy volt pathológus írta :) nekem nagyon tetszett.
2021. júl. 10. 14:46
 12/12 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek az ajánlásokat!
2021. júl. 19. 09:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!