Mindenképp kell emelt szintű érettségi a felvételihez ?
Sziasztok !
A segítségeteket szeretném kérni , sajnos én teljesen pontos választ nem kaptam még .
Idén a szeptemberben induló képzésekre tuti kötelező az emelt érettségi , hogy egyáltalán lehessen jelentkezni bármire is ? ...... még akár a FLK -ra is ?
Azt írja a felvi.hu ,hogy szakoktól és suliktól eltérő lehet .
Na most ha nem látom a táblázat során (amit közzétettek , néhány helyen zárójelesen ki van emelve kivéve ami engem érdekelne pont) követelménynek sem a meghirdetett ALK (alapképzés levelező önköltséges) és a FLK (felsőfokú levelező önköltséges) képzés kötelező követelményeként, csak a felsorolt alap 5 tárgyat és a szabadon választhatót akkor azt jelentheti , hogy nem kötelező?
Nagyon fontos lenne , mert sajnos 2020-ban a korona miatt a felkészítő órákat abba kellett hagyjam , akihez jártam nem volt modern eszköze és idősebb tanár . Nem teszek érettségit emelten .
De egyetemre ha másra nem is a FLK képzésre kezdetben jelentkeznék .
Holnap tudom csak felhívni az érintett sulikat és a felvi központot .
Előre is köszönöm válaszotok !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!