Weblapszerkesztés informatika érettségin?
A grafikat konkretan en sem tudtam.
Paint? Photoshop? Gimp?
Szerintem ok sem tudjak csak odab*sztak valamit. Ha jol emlekszem soha nem volt meg grafikai szamonkeres informatikabol. Pedig emelteztem es csak emeltes cuccokat neztem.
A grafika tavaly például középszinten úgy jelent meg, hogy a fodrászos ppt-ben egy fél ollót kellett a leírásnak megfelelően megszerkeszteni, és rögzíteni.
A grafikára ráépítenek pár feladatot, ezért egy pót képet betesznek a feladat mappájába, hogy vész esetén azt használd.
Én is tartottam a weblapszerkesztéstől (mi pl. suliban alig vettük), de neten nagyon sok segédanyag és videó van róla, amivel már sokkal könnyebb az egész. Nálunk tavaly volt valami keverés, kompozer és egy másik program körül, így nem tudom melyiket lehet most használni érettségin. Helyenként kicsit elpepecseltem vele, de én sem mondanám nagyon nehéznek.
Megint csak saját tapasztalatból mondom, de nekünk a weblapszerkesztés grafikai részéhez Gimp-et kellett használnunk a suliban.
Ha gondolod nézd meg az alábbi lejátszási listát, hátha segítenek a videói:
https://www.youtube.com/watch?v=3mgEbUT5G0I&list=PLbcVkBFYOD..
ECDL-re felkészítő videók is vannak, ha gondolod nézz bele azokba is, sosem tudni hol fut bele az ember új infókba :)
Kitartást, és sok sikert! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!