Mi a legegyszerűbb program a weblapszerkesztéshez? (emelt informatika érettségi)
Idén, 2021-ben kivették a szoftverlistából a Sharepoint designert, és SOS meg kell tanulnom egy új programon weblapot szerkeszteni
Melyik programot sajátíthatom el a leghamarabb? Itt van az 2021-es szoftberlista:
- Az operációs rendszer vagy az irodai szoftvercsomag részét
képező alkalmazás
- KompoZer 0.8b3
- SeaMonkey 2.53.3
- Bluefish 2.2.10
- Visual Studio Code 1.48
"irodai szoftvercsomag részét képező alkalmazás"
ebbe a kategóriába tartozik szerintem a sharepoint designer is.
Amúgy SeaMonkey van a legközelebb a sharepointhoz. Amúgy meg nem kell kérni és jegyzettömbe megcsinálod :D
igen, a mi infótanárunk is azt mondta, hogy a Sharepoint designer az irodai csomag része, de a biztonság kedvéért ráírtam az oktatási hivatalra
ott kiemelték, hogy idén nem lehet használni :((
köszönöm a válaszod!
Ha csak az érettségi érdekel, akkor Kompozer.
A Sharepoint Designer NEM az irodai szoftvercsomag része. A jegyzettömb igen.
Emelt vagy közép?
Nem értem egyébként a kérdést, hiszen a jelentkezéskor ki kellett töltened egy szoftverválasztási nyilatkozatot, és elvileg azon kell készülnöd, amit ott bejelöltél.
Az volt a helyzet, hogy már jó pár éve sharepoint designert használtunk, és most emelt érettségire készültünk az osztállyal. És a szoftverlistát csak később néztük át.
Szerencsére a tanárunk jófej, és érettségi előtt megtanít minket egy másikra :)
Köszönöm a válaszokat!
Ha szerencséd van, akkor mindegyik rajta lesz a gépen, és akkor használhatod, amit akarsz, nem fogja többé senki nézni a szoftverválasztási nyilatkozatodat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!