Minden egyetemen kotelezo tesit teljesiteni?
Figyelt kérdés
2021. jún. 27. 20:50
1/10 anonim válasza:
Nem, még egyetemen belül is kar-/szakfüggő. Az adott képzés mintatantervében nézd meg.
3/10 A kérdező kommentje:
Koszonom!
2021. jún. 27. 21:23
4/10 anonim válasza:
Szakfüggő. De ha kell is, ki lehet váltani, ha máshol sportolsz.
5/10 anonim válasza:
Nagy általánosságban az mondható, hogy nem, de elvétve lehetnek ilyen szakok. Azonban ha alapvetően „sportos” egyetemre/főiskolára mész, akkor nyilván van.
6/10 anonim válasza:
Nem csak elvétve lehet előírva. Semmelweis egyetemen több szemeszterig kötelező a tesi, #5
7/10 anonim válasza:
Szóval ha a SOTE-n elő van írva, akkor minden más egyetemen is? ...
8/10 anonim válasza:
#7 Látom nem jött át a komment lényege, de kötözködni menő, szóval leírom az eredeti célját az üzenetnek.
Mint ahogy írtam, nem ritkaság a kötelező tesi, PÉLDÁUL a Semmelweisen is elő van írva. Senki nem beszélt arról, hogy minden egyetemen kötelező:)
9/10 anonim válasza:
Nemtudom, miért lettem lepontozva. Nálunk nem kellett minden szakon (SZTE), és ki lehetett váltani, ha valaki sportolt valamit. Már ez is baj, mert leírom, hogy én mit tapasztaltam?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!