Építőművész szakról milyen tapasztalatotok van?
Figyelt kérdés
Jól el lehet helyezkedni? Nehéz szak? Nehéz bekerülni ? Mennyit keresnek? Milyen munkát végeznek ?2021. jún. 21. 18:13
1/2 anonim válasza:
Építőmérnökre gondolsz? Építőművészről nem hallottam.
2/2 anonim válasza:
Szerintem ha az építészet irányába szeretnél menni, inkább végezz el egy építészmérnök alapot, és menj utána mesterre a művészeti irányba. Sokáig én is gondolkoztam az építőművész képzésen, de messze nem ad olyan értékű diplomát, mint az építészmérnök, szóval nem keresnél vele annyira jól. (Kivéve, ha tényleg nagyon pengén megy a dolog, és ráfekszel a különböző versenyekre, vagy nagyobb/híresebb projektekre, amivel egy kis ismeretséget szerzel) Emellett még nehéz is bekerülni, mert kevés egyetem indítja ezt a szakot, Budapesten asszem csak a MOME-n van ha jól rémlik. A többi kérdésre nem tudok válaszolni, sajnos nincs ennyi tapasztalatom ezzel kapcsolatban. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!