A fiam szerintem hamis diplomát mutatott be nekem és az édesapjának. Hogy néz ki egy BGE-s diploma?
Kép alapján tök úgy néz ki mint az enyém.
Ha neadjisten tényleg nem szerezte meg a diplomát, akkor február óta mit csinált, miből él? Nem tudtok semmit az életéről?
Nem volt virtuális diplomaosztó ünnepsége? (Ilyesmiket szerveztek az egyetemek az elmúlt időkben, amin a végzettek és a családjuk is online vehettek részt személyes rendezvény helyett)
Másrészről, ne haragudj, de ha az igazi diplomám láttán az anyám első reakciója egy olyan bizalmatlan és becsmérlő megjegyzés lett volna, hogy de furcsán néz ki, tán hamis, én is ideges lettem volna.
4. az előfordulhat, nekem az egyik nyelvvizsga bizimen van több helyen megfolyva a tinta.
Egyébként ja, nekem is fura hogy ennyire nem tudtok semmit az életéről. Én is felhúztam volna magam, ha anyám azzal kezdi hogy ugye nem hamis a diplomám?
Diplomát nem nehéz hamisítani, semmi extra nincs benne, alap adatok, kiállítás dátuma törzskönyvszám stb.
Valahogyan le kellene írnod az oklevél azonosítószámát, és megkérdezni az Egyetemen, hogy ilyen számmal állítottak -e ki oklevelet. Ezt érdemes lenne álnéven megtenni. Ha igen a válasz, akkor nincs gond, ha nem, akkor sem tudják beazonosítani a gyereket, és téged sem. Kérdés, hogy erre válaszol -e az egyetem.
Ha mutatunk egy diplomát, azzal nem leszel előrébb. Volt -e diplomamelléklet? Egy A/4-es könyv, amiben fel van sorolva minden teljesített tantárgy, jeggyel.
Két nyelvű volt a diploma? Egyik lap angol, a másik lap magyar, ezt már így állítják ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!