Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Másoknak sem segítettek az...

Másoknak sem segítettek az iskolában matek érettségin?

Figyelt kérdés
Sok barátomtól hallottam hogy lediktáltak nekik feladatokat hogy meglegyen a kettes. Pl. az én suliban semmit nem segítettek, meg figyeltek is nehogy csaljunk….

2021. jún. 13. 15:51
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
23%

"hogy valaki egy kettest (25%) is alig tud kiszenvedni"

Négy év tanulás után 1 db olyan feladat nem volt amihez hozzá tudtam volna szagolni magamtól. és ezzel az emberek zöme így van.

de nyugi máris dolgozom és lám megállom a helyen. érdekes nem...?

amit matekból tanultam (volna) annak 100%-a soha a büdös életben semmire se fog kelleni.A 4 alapműveleten kívül valójában semmi se kell egy átlagjózsinak.

2021. jún. 13. 20:28
 12/22 anonim ***** válasza:
78%
Utolsó, te nem tudom hány éves vagy, de igenis kell matek tudás az élethez, ha utca söprésnél komolyabb munkát végzel. Kár volt ezt a közhelyet puffogtatnod, mert csak magadat alacsonyítottad le vele. Másrészt, aki komolyabb szinten akarja képezni magát, az mit csináljon, ha nem lenne matematika oktatás? Erre is gondolni kéne, nem csak arra, hogy neked szükséged van-e rá vagy sem.
2021. jún. 13. 20:32
 13/22 anonim ***** válasza:
89%

10. vagyok.

Lehet sarkosan fogalmaztam. Viszont a középszintű matekérettségi nagyjából képletbehelyettesítés. A képletek pedig adottak, fejből nem kell tudni őket, ott vannak a függvénytáblázatban. Minimális tájékozottság és logikus gondolkodás szükséges hozzá. A matematika oktatás ezt próbálná fejleszteni. Nyilván ha 20 év múlva nem emlékszik valaki a szinusztételre, vagy a mértani sorozatokra nem dől össze a világ

2021. jún. 13. 20:43
 14/22 anonim ***** válasza:
13%
Jól tették ha segítettek! Nektek, akik emiatt beszóltatok....mi múlik/múlt rajta?
2021. jún. 13. 23:49
 15/22 anonim ***** válasza:
15%

Ismerősöm úgy érettségizett levelezőn/estin angolból, hogy életében nem tanult angolt. :D

Megvan az érettségije, ez a lényeg! Egyetemre nem tervezett soha menni de nem is utcaseprő. ;)

2021. jún. 13. 23:50
 16/22 anonim ***** válasza:
77%
15: büszke lehet magára
2021. jún. 14. 07:26
 17/22 anonim ***** válasza:
31%

"de igenis kell matek tudás az élethez, ha utca söprésnél komolyabb munkát végzel."

Azóta egyetemre mentem, harmadéves vagyok és nagyon semmi hiányát nem érzem a mateknak. mellette dolgozom, egy jogi irodában vagyok ügyelőkészítő (jogász leszek majd ügyvédi szakvizsga)

Tessék. És a 4 alapműveleten kívül semmit se tudok.

És abszolúte semmiféle hiányát nem érzem.

De annak se, hogy a magyar töri stb tárgyak 90%_át elfelejtettem.

Semmire se kellenek.

2021. jún. 14. 08:36
 18/22 anonim ***** válasza:
84%
16, azért az úgy nem kis dolog volt. :D
2021. jún. 14. 08:49
 19/22 anonim ***** válasza:
82%
De bírnak vergődni a hülyék, minek mentetek érettségit adó iskolába ha hülyék vagytok. Nehéz felfognotok azt, hogy ez nem törvényes? Úgy tesztek mintha nektek alapból kijarna a segítség mert segg hulyék vagytok matekból.
2021. jún. 14. 10:36
 20/22 A kérdező kommentje:
Én szakgimnaziumos vagyok de nálunk nagyon durva szigor volt.. meg a táskát se vihettuk be meg a kabátot se majd megfagytam. Úgyhogy szerintem ez nem attól függ hogy gimnázium vagy szakgimnázium hanem hogy a tanárok milyenek. Ezt arra írtam aki írta hogy biztos a szakközepes sulikban segítettek.
2021. jún. 14. 11:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!