Másoknak sem segítettek az iskolában matek érettségin?
"hogy valaki egy kettest (25%) is alig tud kiszenvedni"
Négy év tanulás után 1 db olyan feladat nem volt amihez hozzá tudtam volna szagolni magamtól. és ezzel az emberek zöme így van.
de nyugi máris dolgozom és lám megállom a helyen. érdekes nem...?
amit matekból tanultam (volna) annak 100%-a soha a büdös életben semmire se fog kelleni.A 4 alapműveleten kívül valójában semmi se kell egy átlagjózsinak.
10. vagyok.
Lehet sarkosan fogalmaztam. Viszont a középszintű matekérettségi nagyjából képletbehelyettesítés. A képletek pedig adottak, fejből nem kell tudni őket, ott vannak a függvénytáblázatban. Minimális tájékozottság és logikus gondolkodás szükséges hozzá. A matematika oktatás ezt próbálná fejleszteni. Nyilván ha 20 év múlva nem emlékszik valaki a szinusztételre, vagy a mértani sorozatokra nem dől össze a világ
Ismerősöm úgy érettségizett levelezőn/estin angolból, hogy életében nem tanult angolt. :D
Megvan az érettségije, ez a lényeg! Egyetemre nem tervezett soha menni de nem is utcaseprő. ;)
"de igenis kell matek tudás az élethez, ha utca söprésnél komolyabb munkát végzel."
Azóta egyetemre mentem, harmadéves vagyok és nagyon semmi hiányát nem érzem a mateknak. mellette dolgozom, egy jogi irodában vagyok ügyelőkészítő (jogász leszek majd ügyvédi szakvizsga)
Tessék. És a 4 alapműveleten kívül semmit se tudok.
És abszolúte semmiféle hiányát nem érzem.
De annak se, hogy a magyar töri stb tárgyak 90%_át elfelejtettem.
Semmire se kellenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!