Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Szerintetek lesz szeptembertől...

Szerintetek lesz szeptembertől jelenléti oktatás az egyetemeken?

Figyelt kérdés

2021. jún. 9. 16:21
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Levelezőn is volt és nekem sem kellett bejárni a Covid alatt. Már miért lenne kivétel a levelező?
2021. jún. 10. 12:49
 12/17 anonim ***** válasza:
27%

*Levelezőn is volt online oktatás. Így akartam írni.

Egyébként egyetértek a 6sal, nekem is jó volt az online.

2021. jún. 10. 12:51
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Azert gondolom mert nálunk levelezon ősszel 2 hét offline oktatás volt, utána online.

Nappalin később kezdodott az online

2021. jún. 10. 12:52
 14/17 anonim ***** válasza:
85%

Levelezősként nagyon kényelmes az online oktatás.

De teljesen megértem azokat, akik inkább a jelenlétit preferálják. Alapképzés utolsó 2 félévét kellett online csinálnom. Mit ne mondjak, utáltam az egészet. Akkor nappalis voltam, így egyértelmű, hogy szerettem volna a szaktársaimmal találkokzni, és bent lenni az egyetemen. Így mesterképzésen, levelezősként viszont már nem nagyon érdekel a jelenléti.

2021. jún. 10. 13:06
 15/17 anonim ***** válasza:
80%
Naggggyon remélem, ugyanis kezdek már mentálisan szétesni az itthonléttől :) :) Valamint én is gólya voltam idén, összvissz 2 hónapot töltöttem az ország másik végén lévő egyetemen, azóta itthon... Illetve esetemben közrejátszik az is, hogy egyetem előtt kihagytam egy évet, ami szintén kb. szenvedéssé vált, mert végül nem úgy jöttek össze a dolgok, ahogy elterveztem. Szóval ha úgy vesszük, az elmúlt 2 évem egy nagy semmi volt és már a kihagyós évemben is az egyetem tartotta bennem a lelket (végre majd elköltözök, beindul az élet, stb), erre... :D Úgyhogy ja, nem egészséges ez így. Ja, és ha vissza is mehetünk ősszel, remélem, nem paterolnak haza minket megint 2 hónap vagy egy félév után, mert felgyújtom magam...
2021. jún. 10. 13:08
 16/17 anonim ***** válasza:
74%
Ma szóbeliztem levelezőre és egyértelműen azt mondták, hogy jelenlétire készülnek. (Nyilván az aktuális helyzet felülírhatja.)
2021. jún. 10. 13:22
 17/17 anonim ***** válasza:
2021. jún. 10. 17:10
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!