Óbudai Egyetem NIK üzemmérnökinformatikus karon milyen programozási nyelveket nyomnak?
Elkepesztoen unom magam,szóval neki is tudnék állni valami kis elökészülés szerüsègnek a nyár folyamán.
Hátha így kisebbet fogok majd szeptembertöl szívni.
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat:)
C# van. De nem azzal fogsz szívni hanem a matekkal.
Szóval odaadom a kötelező irodalmat: Vajda István, Szőke Magdolna, Kárász Péter: Analízis I Informatikus hallgatók számára
Galántai Aurél (szerk.): Matematika I., Óbudai Egyetem, 2017
Üdv egy mérnökinfós.
Amennyiben valóban tervezed, hogy a nyár folyamán előkészülsz a tanulmányaidra, úgy magam is azt javaslom, hogy a matematikai tudásod fejleszd, az analízis és a diszkrét matematika valóban sok hallgatón kifog.
Illetve, amennyiben középiskolai tanulmányaid során, vagy autodidakta módon korábban nem programoztál, úgy azt is javaslom, hogy valamilyen formában kezdd el, YouTubeon például számtalan videó van az alapoktól, akár C# nyelven is.
Megjegyzem, magam sem programozni nem tanultam az egyetem előtt, illetve a matematika oktatás sem volt kimagasló nálunk középiskolában, de a megfelelő hozzáállás mellett egyik tárggyal sem gyűlt meg a bajom. Persze, sokat tanultam és jártam magánórákra is.
Üdvözlettel,
Egy másik mérnökinformatikus
Köszönöm szépen mindkettőtőknek!
Zsír, a matektól amúgy is fosok, nem is értem mit akarok én matekos szakon☹️
Szakközépben c#-ot nyomtunk mi is,azzal akkor kisebb baj lesz egy ideig, az àltalatok leírtak szerint.
Köszönöm a szakirodalmat, akkor ez lesz a nyári időtöltésem.
Kedves második válaszoló.
Én üzemmérnökinfót írtam, te pedig sima mérnökinfót,ha jól értem.:)
Ugyan úgy megfognak szívatni a diszkrét matekkal és az analízissel. Ja és a proggal is. Ez nem az a tipikus FOSZK. Ugyan úgy foglalkozni fognak veletek az előadók.
Sőt asszem még Bprof-on magasabb a bukási ráta is, mivel kisebb a belépési követelmény, jobban lehet szórni a népet :)
Üdv,
az első
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!