Előre félek, hogy visszaállunk szeptembertől, így jelentősen könnyebben teljesíthetőek a félévek, utazni se kell, az online órák rögzítésre kerülnek, akárhányszor visszatekerhető, nézhető, a vizsgák meg... no comment. De jó is lenne legalább a kétharmadát így letolni és csak a végére visszamenni a terembe! Tőlem mehessen mindenki étterembe, kajálni, utazni, egyedül csak az egyetemet tartsák meg így online, ennyi a karácsonyi kívánságom! :D
2021. jún. 8. 18:09
2/10 anonim válasza:
Online sokkal könnyebb. Az én szakomon nagyon látszik, hogy az egymásra épülő tárgyakból a hallgatók javának gőze sincs az előző féléves anyagból. Ha szóban vizsgáztatnak, akkor meg megy a nyavalygás.
2021. jún. 8. 18:43
3/10 anonim válasza:
Valóban egyetem/szak/tanárfüggő, de szerintem elméleti tárgyakból a legtöbb helyen könnyebb az online. Persze ha szóbeli, akkor kb mindegy, de most az írásbelire gondolok elsősorban.
2021. jún. 8. 19:51
4/10 3 napos mákos lecsó válasza:
Ami szóbelis tárgy azt meg kell tanulni. Így a szórótárgyak megmaradtak. Főleg, hogy a számonkérések úgy lettek kialakítva, hogy használhasd a saját jegyzeted. (Na képzeld el, hogy milyen nehéz a zh ha a társaság felét ki kell buktatni úgy, hogy nézhetik a füzetüket)
De az ilyen 1-2-3-4 kredites tárgyakból így csak az tud megbukni aki tényleg sík hülye. Jó a Makro- és Mikroökonomia az más.
2021. jún. 9. 14:20
5/10 anonim válasza:
1es, szívemből szóltál! Így legyen! Vírus ne legyen, de online oktatás igen!
2021. jún. 9. 15:21
6/10 anonim válasza:
Egyértelműen online egyszerűbb számomra, de még a szóbeli is, mert nálunk pl nem köteleznek arra, hogy mutassuk a képernyőt, úgyhogy én megszoktam nyitni a tételeket.
Most az más kérdés, hogy ennek értelme és haszna nem sok van, ha a tudásról van szó. Szégyellem magam, hogy őszinte legyek amiért rengeteget linkeltem, de legalább végre látom a képzés végét és úgyis lesz záróvizsga, amire keményen kell majd tanulni.
2021. jún. 9. 15:32
7/10 anonim válasza:
Annak sincs se értelme, se haszna, hogy bevágod a tételt, felmondod és 6 hónap múlva pont annyit tudnál belőle, mint előtte. Azt mondják, hogy így nem ér semmit? Úgy se.
2021. jún. 9. 16:06
8/10 anonim válasza:
7es, milyen igaz!
2021. jún. 9. 16:15
9/10 anonim válasza:
Az első két online félévben online könnyebb volt, de a harmadik (most tavaszi) félévre már azért a tanárok kitalálták, hogy milyen rövid időkorlátú teszteket kell adni ahhoz, hogy véletlenül se lehessen kitölteni. :))
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!