Mit gondoltok, lesz még karantén, online suli, boltok/ éttermek/ mozik stb. bezárása?
Figyelt kérdés
Nem rég láttam, hogy a kormány rakta ki, hogy nem kizárható az újabb hullám. Szerintetek?2021. jún. 4. 00:37
2/16 anonim válasza:
Szerintem mar nem. Megvan az oltás, aki akarta, megkapta. Örökre meg nem élhetünk otthon maszkba.
3/16 anonim válasza:
A kijárási korlátozás (és ezzel együtt a boltbezárások, távoktatás stb) meg a karantén két külön dolog. Karantén az, amikor beteg vagy, vagy igazolt fertőzöttel érintkeztél, ezért maradsz otthon kötelezően. Ez a boltbezárással, mozik nyitvatartásával stb. nem függ össze.
4/16 anonim válasza:
Ősztől újra lesz valószínűleg mert a kormánynak ez az érdeke.
6/16 anonim válasza:
2-es: mutálódik még 2-3 kört, aztán az oltás annyit is fog érni, mint egy pohár melegvíz.
7/16 everlight válasza:
Majd szeptemberben,mikor már kinyaralták magukat a politikusok.Nem kell elmenni kamu tesztre,akkor nem mutatnak több fertőzöttet.
8/16 anonim válasza:
Majd jönnek a "megelőző" lezárások...
Valószínűleg most nem szept 1 lesz a dátum mert az túl átlátszó,majd kitalálnak addigra valami "mutánst" amivel riogathatnak...
9/16 anonim válasza:
Középiskolába szerintem lesz digitális oktatás.
10/16 anonim válasza:
4: Te se álltál nagyon elöl a sorban. Napi több milliárd forint veszteség az aztán hatalmas érdek.
Amúgy az oltások számától, és a jövőbeli mutációktól függ. Ilyen hatalmas méretű hullám már nem lesz szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!