Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Szerintetek április 19-én már...

Szerintetek április 19-én már nyitnak az iskolák, óvodák?

Figyelt kérdés

2021. ápr. 5. 22:54
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
85 szavazat
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
86%
Nem jó ötlet szerintem, és nem fog sokáig tartani. 20-30 emberkét egy osztályba bezárni...
2021. ápr. 6. 14:39
 2/18 anonim ***** válasza:
92%
Tény, hogy ennyire nem volt még pontos bejelentés. Már közlönyben megjelent stb. Viszont tényleg hülye ötlet. A tanárok még nem kapják meg a 2.oltást, a diákok egyáltalán nem kapják. Tesin terjed a vírus mint a rosszseb. Ha ki is nyitnak, akkor 1 héttel rá becsuknak. Arra lesz elég, hogy az érettségizők betegek legyenek és kb ennyi. Én személy szerint remélem hogy nem nyitnak, és nem is fognak utána nyitni. Szeptemberben kéne, addig hülyeség. Főleg hogy érettségi szünet, szóbelik,... Mellesleg légkondi nincs a suliban és a járvány miatt nem is ajánlott a használata, szóval marha meleg lesz + a maszk
2021. ápr. 6. 14:50
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Hát igem, szegény érettségizők. Ha eddig szinte maguktól készültek fel, pont az utolsó 2 hétben ott fognak megbetegedni. De ne igy legyen.
2021. ápr. 6. 15:03
 4/18 anonim ***** válasza:
91%

Hát nem tudom mit fognak lépni, mindig van valami. Én szívem szerint nem mennék vissza az iskolába 2 hétre. Én érettségizek is nekem már mindegy az online oktatás ha eddig kitartott akkor már így fogok leérettségizni. Ha a tavalyiak is meg tudták csinálni remélem én is meg fogom. A célom az hogy letegyem végre.

A vírust nagyon nem akarom elkapni se vizsga előtt, se közben se máskor.

2021. ápr. 6. 20:49
 5/18 anonim ***** válasza:
60%

A tanárokat beoltották, az oké. Hogy a második adagot megkapták-e, az majdnem mindegy, mert csak hetek kérdése, viszont az első adag is nagy védettséget nyújt.

Meg a nagyszülőket is többé-kevésbé beoltották.

De a szülőket?

Na és a diákokkal mi van, amikor majd' 5 hónapja otthon vannak, erre pont most, a tetőzéskor, a mutációk terjedésekor vissza kell menniük?

Holott, mint tudjuk, a mutációk mindenkire veszélyesek. Erre vigyék haza, meg betegedjenek meg ők is?

Nem beszélve az érettségizőkről...

Remélem, hogy pár hét iskola miatt nem kockáztatják a családok egészségét.

2021. ápr. 6. 20:59
 6/18 anonim ***** válasza:
92%
Amúgy az is érdekes, hogy a tanárok a 2. Adagot majd megkapják egy hétköznap. És ha belázasodnak, vagy ilyesmi? Mert nagyon sok ilyet lehet hallani.. akkor sok értelme volt az egésznek.
2021. ápr. 6. 21:01
 7/18 anonim ***** válasza:
33%

Arról volt szó, hogy a mi gimink csak május 10-én nyit, (az érettségizőknek jobb legyen, belsővizsga szünet).Ma kiderült, hogy mi is megyünk vissza 19-én. Mi együtt élünk a nagymamánkkal is, aki még nem kapta meg az oltást.

DE! Ha ez az idő alatt bármi baja történik, én esküszöm, akkora balhét csapok, hogy még fogják keserűlni ezt az egész hánynivaló vírust!!

2021. ápr. 7. 18:24
 8/18 anonim ***** válasza:
10%
Pontozzatok csak le, látom sok az értelmes ember is ezen az oldalon!
2021. ápr. 7. 19:31
 9/18 anonim válasza:
62%
Őszintén szólva a mi iskolánkban az összes tanár nagyon mondja, hogy most nagyon valószínű a visszamenetel. De még bármi változhat.
2021. ápr. 8. 08:32
 10/18 anonim ***** válasza:
10%

Remélem visszamegyünk.

Sokan nyávognak hogy nem mennek be

2021. ápr. 8. 22:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!