Három 5-ös kell a 4,5-es átlaghoz. Ez soknak számít vagy nem? Érdemes megpróbálkozni,hogy engedjen egy javítást?
Év elején szereztem egy kettes TZ-t, viszont azóta csak ötösöm van. 2 Tz ötös és mellé 3 kisötös,viszont kimaradt 3 füzetosztályzásom és egy doga is,amit mondott a tanár,hogy majd még kell írnom,szóltam neki párszor már,de azóta se kaptam meg.
Szóval tulajdonképpen esélyem se volt egész évben arra,hogy feljavítsam magam. :/
#2 Tisztelt Tanárok!
Mit képzeletek, hogy az utolsó két hétben átlagosan egy napra 2 dolgozatot és 1-2 prezentációt vártok el? Nincs egyensúlyban az online oktatás alatt írt dolgozatok/leadott anyag mennyiségével. Csak nem hanyagság volt a részetekről interaktívan tanítani távolról?
Sőt órai aktívkodásért is lehetett kapni. Aktív voltam,de nem kaptam. ://
5. Szerintem is,a helyesírása nem egy tanáré.
7. Ráírtam,meg írtam alternatívákat, mint szorgalmi,doga,órai munka, füzet stb. de mindegyikre volt egy kifogás... Szóval asszem ebből nem lesz évégi ötös. :/
Ti engedtétek volna a javítást?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!