Szerintetek mi lehet az oka, hogy SE ÁOK-ra idén ennyivel többen jelentkeztek? Az elmúlt években rendre 1500-1600 körüli jelentkező volt, idén 1874. Tudom, nem ez a legfontosabb adat, csak érdekel, és július 22-ig annyi idő van hülyeségeken agyalni!
Engem is meglepett a statisztika, még annyival tudnám kiegészíteni az előttem szólókat, amit nekem is egy ismerős vetett fel, hogy talán a béremelés keltette fel az érettségizők figyelmét az orvosi iránt. Bár amekkora elköteleződést jelent az orvosi, nem hiszem, hogy a béremelés lenne a legmeghatározóbb oka a jelentkezések megugrásának, de érdekes egybeesés mindenesetre.
Sok sikert kívánok a felvételihez, és türelmes várakozást a júliusi ponthatár kihirdetésekig!
-egy szintén orvosira jelentkező
Szerintem is sokan voltak úgy , hogy naaa most esett, akkor megpróbálják . Nekem is volt ilyen csoporttársam, aki orvosira készült , de elsőre nem vették fel, aztán harmadjára így összejött neki. Mondjuk utána itt is hagyta, mert nem vette komolya. Sok sikert kívánok nektek! Élvezzétek ki a nyarat!(amíg lehet🙄, mert nem lesz sok szabad nyaratok)
Egy orvostanhallgató (aki éppen a vizsgaidőszakkal küzd )
Szerintem bent lesztek :)
Azért nem hiszem hogy több mint 5 ponttal fognak emelkedni a pontok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!