Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Lehetne kettőnél több egyetemi...

Lehetne kettőnél több egyetemi szakra járni államilag támogatott formában?

Figyelt kérdés
Érdeklődni szeretnék, hogy van-e nektek tapasztalatotok abban, hogy lehetne-e akár kettőnél több egyetemi szakra járni államilag támogatott formában. Arra gondolok, hogy akár valaki egy alapképzést + két mesterképzést csinált, vagy esetleg valaki félbe hagyott egy mesterképzést, majd beiratkozott utána egy másikra. Elsősorban olyanok válaszára lennék kíváncsi akiknek van ebben személyes tapasztalatuk vagy esetleg ismernek valakit akinek része volt hasonló helyzetekben.

2021. máj. 24. 17:25
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
22%
10: lehet utánam csinálni.
2021. máj. 25. 12:17
 12/22 anonim ***** válasza:
0%
Micsoda teljesítmény.... :"D
2021. máj. 25. 13:02
 13/22 anonim ***** válasza:
0%
Kicsit nagyobb, mint a tiéd, ami nagyjából annyiból áll, hogy itt fröcsögsz és vered a nyálad a villamosmérnöki diplomádra, amit nagy nehezen sikerült megszerezni. Nem mindenkinek esik nehezére a tanulás.
2021. máj. 25. 13:11
 14/22 anonim ***** válasza:
15%

Ja, bocs, a végén az jön ki, hogy egy villamosmérnökit laza elvégezni, bezzeg olyan büfészakot amit 8 gyerek, 6 hobbi, 3 másik szak mellett el lehet, na az a valami!

Amúgy ez a gyerek dolog is olyan, hogy amikor bevállaltad, tudtad mit vállalsz, senkit nem érdekel, és nem tesz hozzá semmit sem a pozitívabb megítélésedhez sem pedig a teljesítményedhez. Tudom, hogy azt akarod, hogy hanyatt essen mindenki, de a putriba is leraknak 16 gyereket, nincs abba semmi tiszteletreméltó önmagában.

2021. máj. 25. 13:15
 15/22 anonim ***** válasza:
0%
Csak arra reagáltam, hogy nem büfé szakokat is el lehet végezni, több elfoglaltság mellett is. Mondjuk az első szakom sem volt büfé, de ez tkp mindegy neked, amíg mindenki leborul a villamosmérnökök lába elé. Én nem fogok.
2021. máj. 25. 13:34
 16/22 anonim ***** válasza:
15%
Én egy úgynevezett büfészakon végeztem. Jól elvoltam egyetem alatt, volt időm mellette nyelvet tanulni és diákszervezetben is tevékenykedtem. Néha még dolgoztam is. Ennek ellenére többet keresek, mint a nagyszájú mérnökök és jobb is a munkám.
2021. máj. 25. 13:38
 17/22 anonim ***** válasza:
14%

7-es vagyok!

"Milyen büfé szakok amiket egyszerre lehet végezni? Próbáljatok egy villamosmérnöki mellett bármit is csinálni, örül az ember, ha lyuk van a hátsóján.

Még hogy nincsenek büfé szakok. Eszem megáll"

Engem nem érdekel a villamosmérnöki sem az olyan szakok aminek mérnöki a vége.

Mindenki döntse el magának, hogy mit szeretne és mit akar tanulni. Ha én büfé szakot akarok akkor ahhoz SENKINEK SEMMI köze! Nekem nagyon is jó lesz a büfészak mert a munkámban azáltal kapok majd több fizetést és magasabb pozícióba kerülök általa.

Lehet utánam csinálni a büfészakokat, mert akármennyire is lejárjátok, a jegyeimet meg a diplomámat nem a hamburger mellé fogom kapni. Részemről lezárva a téma! Sziasztok!

2021. máj. 25. 16:56
 18/22 anonim ***** válasza:
61%

Oké, csak az ilyen büfészakosoktól jön mindig a fennkölt duma, hogy 4 meg 5 diplomám van!

Van akinek egybe olyan meló van, mint másnak 4-5-be SE. Nagyjából ez a büfészak deffiníciója.

2021. máj. 25. 19:34
 19/22 anonim ***** válasza:
52%
definíciója*
2021. máj. 25. 19:35
 20/22 anonim ***** válasza:
4%
18, akkor lehet menni büfé szakra ês elmondhatod majd hogy neked is van 5-6 diplomád.
2021. máj. 25. 20:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!