Lehetne kettőnél több egyetemi szakra járni államilag támogatott formában?
Ja, bocs, a végén az jön ki, hogy egy villamosmérnökit laza elvégezni, bezzeg olyan büfészakot amit 8 gyerek, 6 hobbi, 3 másik szak mellett el lehet, na az a valami!
Amúgy ez a gyerek dolog is olyan, hogy amikor bevállaltad, tudtad mit vállalsz, senkit nem érdekel, és nem tesz hozzá semmit sem a pozitívabb megítélésedhez sem pedig a teljesítményedhez. Tudom, hogy azt akarod, hogy hanyatt essen mindenki, de a putriba is leraknak 16 gyereket, nincs abba semmi tiszteletreméltó önmagában.
7-es vagyok!
"Milyen büfé szakok amiket egyszerre lehet végezni? Próbáljatok egy villamosmérnöki mellett bármit is csinálni, örül az ember, ha lyuk van a hátsóján.
Még hogy nincsenek büfé szakok. Eszem megáll"
Engem nem érdekel a villamosmérnöki sem az olyan szakok aminek mérnöki a vége.
Mindenki döntse el magának, hogy mit szeretne és mit akar tanulni. Ha én büfé szakot akarok akkor ahhoz SENKINEK SEMMI köze! Nekem nagyon is jó lesz a büfészak mert a munkámban azáltal kapok majd több fizetést és magasabb pozícióba kerülök általa.
Lehet utánam csinálni a büfészakokat, mert akármennyire is lejárjátok, a jegyeimet meg a diplomámat nem a hamburger mellé fogom kapni. Részemről lezárva a téma! Sziasztok!
Oké, csak az ilyen büfészakosoktól jön mindig a fennkölt duma, hogy 4 meg 5 diplomám van!
Van akinek egybe olyan meló van, mint másnak 4-5-be SE. Nagyjából ez a büfészak deffiníciója.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!