Szerintetek az én beállítottságommal milyen szakmát válasszak?
Figyelt kérdés
17éves lány vagyok.11-be megyek. Humán beállítottságú. Olyan szakmát szeretnék, ahol társasági életet lehet élni,szeretek írni, eléggé empatikus vagyok és elég jól megtudom győzni az embereket.Szeretek írni.Mit lehet ezzel kezdeni? Marketing vagy valami hasonló?2010. aug. 23. 21:46
2/5 A kérdező kommentje:
de marketingesnek sokan mennek nem?:S azzal mit kezdek ? ha túl sok lesz a marketinges?
2010. aug. 23. 22:53
3/5 anonim válasza:
lehetnél újságíró vagy HR-es..most ezek jutottak eszembe.mindenhova sokan jelentkeznek, a legtöbb helyen túlképzés van.
4/5 anonim válasza:
17éves, humán beállítottsággal: mennyit tudsz arról, hogy mi az a marketing? És tudod, hogy elég durva matekot kellene majd tanulnod?
Ha tukmálós-értékesítő szeretnél lenni, az más.
Vagy hirdetésszervező.. Sok helyen marketing koordinátornak/menedzsernek nevezik az adminisztrációt végző lánykát, mert jól hangzik.
5/5 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!