Matek szobelin (kozepszint, kettesert 😅) a tablanal kell szamolni, vagy leulhetek papirral megoldani, aztan csak utana kell tablanal?

Hat latod.
De nem ez volt a kerdes.

Húzol egy tételt, visszavonulsz az asztalkádhoz, mindent egyedül kidolgozol (papíron), aztán előadod. A táblánál nem kell csinálnod semmit, de csinálhatod ott is, ha nagyon szeretnéd. Bár ugyanezeket a tanárodtól kellene megkérdezned, ő valamivel kompetensebb a témában.
És ne bántsunk senkit azért, mert nem lett meg a kettes; egy rakat oka lehet arra, hogy nem sikerült megfelelően felkészülnie. Ha meg lusta volt, akkor önhibája miatt járt így. De tény, hogy az elmúlt évekhez képest nagyon könnyű volt a feladatsor.
En a tavalyit megirtam kettesre gyakorlaskeppen, ezen viszont nem sikerult. Szerintem az konnyebb volt. Kinek mi.
Viszont koszi a valaszt, megnyugodtam kicsit.

1es te paraszt.
Sok sikert kérdező

1-es ki bántott? 🥺
Vagy anyukád nem szeret?? 🥺
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!