Mennyit tanultok hetente távoktatáson, levelezőn informatika szakon?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy ti pl.: munka mellett mennyit tanultok, és mennyire haladtok egyetemi tanulmányokban.2021. máj. 12. 19:04
1/7 anonim válasza:
Nem pont informatika (matek alapszak), de távoktatásban, munka mellett: kb. heti 15-20 órám rámegy szorgalmi időszakban, így átlagosan 15 kreditpont jön össze egy szemeszterben. Elég kemény, de ez van.
2/7 anonim válasza:
Figyelj én normál Bsc-n vagyok az OE NIK-en mérnökinfón. Első év. Egy szemeszter nekem úgy néz ki, hogy minden nap reggel 7-kor felkelek, meghallgatom az órákat, tanulok éjfélig. Másnap ugyan ez. Néha van időm fürödni meg enni. Tényleg, nem voltam haverokkal bulizni, 2019 decembere óta. Sorozatot nem nézek, zenét nem hallgatok. 2 óránként tartok 10 perc szünetet amikor végigböngészem a netet, esetleg felállok, csinálok pár guggolást.
Ezért cserébe félévente 30-35 kredit jön össze 4-es átlaggal.
Anyumék támogatnak mert látják, hogy nagyon megy. És mivel ilyen hozzáállás mellett előfordulhat, hogy előbb végzek mint 3,5 év nem bánják, hogy nem építem az életem. És én sem.
3/7 anonim válasza:
15 kredit egy félévben? Az pont a fele a minimumnak. :D
4/7 anonim válasza:
#3 külföldön tanulok, itt választani lehet, hogy teljes vagy részidőben tanul az ember. Munka mellett nyilván az utóbbit választottam.
6/7 anonim válasza:
Én az MSC-t csináltam mérnökinfón levelezőn, szorgalmi időszakban a szombati napomon tanultam, vizsgaidőszakban pedig a pénteket mindig kivettem és péntek,szombat,vasárnap tanultam.
7/7 anonim válasza:
Én is külföldön tanulok, én is részidősön (10 kredit azaz 2 tantárgy van trimeszterenként), nem pont informatika szak, de hasonló (adatanalitika szak, kb. 25% programozás, 75% haladó statisztika), szóval ide tanulok kb. 2 órát naponta és a beadandókra meg rá kell még szánnom heti fél-egy napot. Nagyon sok, de ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!