Várjátok az iskolát?
Az én sulim nagyon támogató ez ügyben. Aki ír kérvényt az otthon maradhat és lezárják az eddig szerzett jegyeire.
Viszont előre közölték, hogy aki ezt csinálja az szeptember első két hetében minden érettségi tárgyból ír három témazárót az idei anyagból. Akinek mindhárom jegye elégtelen azt a 2021-2022 tanév első félévében nem fogják feleltetni és íratni, magyarán félévkor bukik.
Az igazgató szerint ez korrekt mert előre be lett jelentve és ott a nyár a felkészülésre.
"szerintem nem olyan jó osztály/barátok nélkül tölteni hónapokat,egyedül."
de még mindig jobb hónapokig egyedül, mint idióta gyökér emberek között :)
"Viszont előre közölték, hogy aki ezt csinálja az szeptember első két hetében minden érettségi tárgyból ír három témazárót az idei anyagból. "
Hahhaha.. Üres szar duma. 100x el lesz ez addigra felejtve-átlátszó paráztató pszichotrükk. Szar.
Gyenge.
"i.Meg szerintem nem olyan jó osztály/barátok nélkül tölteni hónapokat,egyedül."
PARADICSOM!!!! Akkor lássam bármely szarjanit az osztályból amikor a hátam közepét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!