Jelenléti vagy online lesz az oktatás BMEn?
Elvileg lehetséges már a jelenléti oktatás és vizsga.
Most jön a 14. hét + pót hét azaz 2 hét van a vizsgaidőszakig.
Ez megfelelő időtartam, hogy szállást találjanak a diákok és egyenlő feltételek mellett megírják jelenlétiben?
Tudom, a kommentelők is csak találgatni tudnak, de rengeteg ember van közel a tűzhöz és tudja hogy X, Y tanszéken mit szeretnének csinálni és milyen feltételek mellett tudnak mit csinálni.
A gyakorira meg rengeteg ember fel jár.
Tehát lehetséges egyátalán, hogy jelenléti vizsgák lesznek?
(Persze, biztos van 1-2 gyakorlati tantárgy ahol csak az lehet, de itt általános szakokra gondolok. Pl.: matek szigorlat)
Egyik tanárunk azt mondta, hogy "Ha online vizsga lesz 3 alkalom lesz, ha jelenléti akkor 4."
Mind a 4 ki van írva terem beosztással neptunban. Tehát ő készült a jelenléti oktatásra és akkor ezek szerint a kar is mögötte.
(tantárgy: Operációs rendszerek)
Egy másik tantárgynál meg olyan szintű csalás volt, hogy 3,2ről felugrott ebben az évben 4.67re az átlag, így a tanár szintén reménykedett a jelenléti oktatásban.
Végül nagyon furcsa írásbeli + szóbeli kombinációval oldanák meg online oktatás során.
Szóval nálunk összezavaró jelek vannak.
Többi vizsgához is van terembeosztás, persze online oktatás esetén ez nem érvényes, de ha jól emlékszem ugyan ez volt előző félévben is.
Egy-kettő tantárgynál nincs ez meg, de ez jelenléti oktatásnál is hasonlóan volt vizsgaidőszak előtti 2-3 hétben még.
Úgyhogy a VIK-en biztosan online vizsgák lesznek
#5 voltam
4# Melyik szak és egyetem?
Kifelejtettem, hogy nálunk a létszámok is teljesen normálisak. 100-200 fő, ami jelenléti oktatás során is normális volt.
Az hallgatók száma * 1,5 db vizsga alkalmat kell biztosítaniuk minimum és ez elosztva 4-el kb ennyi. Szóval online oktatás során sem láttak el tömérdeklen vizsga alkalommal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!