Szerintetek van értelme kinyitni az iskolákat arra a pár hétre?
Már fél éve digitális oktatás van,arra az öt hétre már nem sok értelme van.Ugyanúgy írunk dolgozatokat,felelünk mint a jelenlétin.Ha mindenki visszamegy a fertőzöttek száma biztos meg fog emelkedni,nem lenne biztonságos és az indiai mutáns is elég gyorsan terjed.
Ti mit gondoltok a nyitásról?
Sok dolgozatot fogtok írni ha visszamentek?
"Ugyanúgy írunk dolgozatokat,felelünk mint a jelenlétin."
Jelenléti dolgozatnál nem használhatsz googlet, nem küldik el az osztálytársak a megoldásokat, nem írhatja meg az idősebb testvéred... egyszóval egy picivel jobban fogja tükrözni az érdemjegy a valódi tudást.
"Ha mindenki visszamegy a fertőzöttek száma biztos meg fog emelkedni"
Április 19-én visszamentek az alsósok. Láss csodát nem emelkedett a megbetegedések száma. Ezek után nem értem miért ne mehetnének vissza az középiskolások.
Ha annyira lógni akarsz akkor írjatok egy kérvényt az igazgatónak.
A tanárok helyében aki nem jön ebben a tanévben iskolába azzal szeptember első két hetében íratnám meg a dolgozatokat.
Hát én azért becsülettel tanulok ugyan úgy mint máskor,tudom hogy vannak akik kihasználják a lehetőségeket de ne általánosítsunk.Év eleje óta rendesen tanulok,aki nem tanul az online sem kap jó jegyeket,nem lehet mindig mindenre kikeresni a választ.Lógni semmiképpen sem akarok,én is támogatom a rendes oktatást,de erre a rövid időre már szerintem nincs sok értelme.
Attól még , hogy az alsósok visszamentek,nem biztos hogy nem lesz több fertőzött.Ők járnak legkevésbé olyan helyekre ahol sokan vannak.Most meg sokkal több gyereket engednek vissza egyszerre.
Köszönöm az eddigi válaszokat!
"InfluCancer válasza"
= GARFIELD.
jelszó megvan már?
"A tanárok helyében aki nem jön ebben a tanévben iskolába azzal szeptember első két hetében íratnám meg a dolgozatokat."
Már feltéve hogy az a tanár szeptemberben még ott lesz és nem az X másik suliban.
Nekem amikor beiratkoztam bemutatták a tanári kart. Június volt.
Mire őszre odakerültem, 2 hónappal később már szinte senki se volt ott közülük.
"szerencsére már csak a holnapi napot kell kibírnunk, és vége az iskolanyitós kérdések okozta szenvedésnek"
Majd jönnek a kérdések, hogy mikor zárják már be az iskolákat
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!