Szükség van a diákszervezetekre, diákmozgalmakra, diák szakszervezetekre, diáktüntetésekre, petíciókra és sztrájkokra?
Unatkozó fiatal fotelforradalmárok szerintem.
Az nem igaz, hogy a kormány semmibe veszi őket, a petíciónak is lett annyi értelme, hogy a kormány adott engedményeket, mint pl az a kérvény amivel otthon lehet maradni, ha adott iskola elfogadja.
A követeléseiket pedig többnyire tizen éves diákok írják alá, nincs velük bajom, de nehogy már 10-16 éves gyerekek döntsék el, hogy milyen legyen az oktatás.
Ezzel az eredménnyel kitörölhetjük a valagunkat. Ez ha jól tudom így volt az alsósoknál is és az eredeti rendeletben is benne volt. Olyan mellékelt kiegészítéseket adtak hozzá, amivel sakkban tudják tartani a diákokat. Ha nem is mondják ki, kötelező jelenléti oktatásba menni, mivel a tanároknak szigorúan megtiltották, összefüggéstelen "érvekkel", hogy a tanárok ugyanabban az időpontban megtartsák online és jelenlétiben is az órák, különben a tanár állása veszélybe kerül (pedig ez nem pluszmunka, mivel az lenne a pluszmunka, ha a tanár kétszer tartaná meg az órát), beleszámít a 250 órába és ha ez még nem lenne elég visszatartóerő, akkor még a sokszor nyitáspárti igazgatóra bízzák a döntést, aki sokszor már minden kérvény leadása előtt bejelentette, hogy nem fogad el senkitől, semmit, semmilyen esetben, semmilyen indokkal.
10 évesek nincsenek köztük, ugyanis csatlakozni is 14 felett lehet, de vannak köztük egyetemisták is.
Én a kitöltött petíciókról beszéltem, azok korosztálya fiatal tizen évesek.
Egyetemista nem töltötte, elvégre neki fixen online van/ fixen be kell menni vizsgázni.
De amúgy komolyan, ti hány évesek vagytok?
Fel lett téve egy kérdés, hogy szerintem A vagy B vonatkozik-e rájuk.
Én azt írtam B, ezért ez 0%-os válasz, azaz helytelen lett?
Most ha azt kérdezed, hogy piros vagy kék kocsit vegyél, én azt írom piros, mások szerint kék, akkor pontozzuk le valamelyiket?
Persze tudom, hogy a lepontozók mind egytől egyig felsősök és középsulisok, jövő héttől végre lehet normálisan használni a kategóriát, nem lesz tele durcás gyerekekkel.
Aha, biztos. Gondolom te jobban tudod tizen akárhány évesen, hogy milyen a jó oktatási rendszer, mint akinek ez a kutatási témája...
De ha ennyire okos vagy definiálnád nekem, hogy mit jelent a diákközpontúság? (Bár vannak sejtéseim)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!