Diák felebarátaim. Mostmár kezd egyértelmű lenni, hogy vissza megyünk 10-én. Hogyan vélekedtek erről?
Figyelt kérdés
2021. máj. 6. 15:12
1/7 anonim válasza:
Úgy hogy holnap Orbán még módosíthatja és marad a távoktatás
:)
2/7 anonim válasza:
Szerintem abszolút felesleges, még akkor is ha lehet kérvényt aláírni. Gondoljunk bele, ha 37 fős osztályból 28 kérvényezi, vagy esetleg mindenki, akkor a tanárnak ugyanúgy online (is) kell folytatnia a tanítást.
3/7 anonim válasza:
Én semmit nem remélek. Próbálom bepótolni a lemaradásaimat, aztán vagy visszamegyünk vagy nem. Igazából hiányoznak az osztálytársaim, meg maga a suli is (mint épület), de ha azt nézzük, hogy amint visszamegyünk rengeteg témazárót fogunk írni, hááát... egyáltalán nem várom.
4/7 anonim válasza:
Engem nem érint mert alá fogom iratni a kérvényt és kész :))
5/7 anonim válasza:
Én nem értem, hogy mért akarnak ennyire visszaküldeni, ha el akarják kezdeni a 16-18 évesek oltását. Ha az a cél, hogy minél gyorsabban minél több ember legyen beoltva, akkor logikusabb lenne a gimiseket digitális oktatásban tartani, hogy az oltásra regisztráltak kisebb eséllyel fertőződjenek meg, és gyorsabban lehessen őket oltani.
6/7 anonim válasza:
arra egyébként én reális esélyt látok, hogy akik holnap éjfélig regisztrálnak nekik jövő héten még nem kell bemenniük és 16-18 év között vannak..
7/7 anonim válasza:
nem érint. a kérvény MÁR letöltve kitöltve beadva ELFOGADVA és én idén be nem megyek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!