Mit gondolsz a TF sport és rekreáció szakról (alapképzés)?
Sziasztok!
Szeretném értékelő véleményeteket kérdezni a Sport és Rekreáció szakiránnyal kapcsolatban. Elsősorban alapképzésről (BA), levelező szak véleményezése érdekelne.
Nem marketingszövegek érdekelnek, hanem a valós tapasztalatok, így a jó és a rossz oldalak egyaránt érdekelnek.
Nyugodtan fejtsétek ki a véleményetek, de pár pont (a teljesség igénye nélkül), ami érdekel:
- mennyire könnyű bejutni és bentmaradni az egyetemen?
- a diplomához milyen nyelvvizsgát kell felmutatni?
- milyen az osztályközösség?
- milyenek az órák, mennyire gyakorlatiasak?
- milyen főbb tárgyakat tanultok/-nak az érintettek?
- milyennek értékeled az elvárásokat? milyenek a ZH-k, vannak-e szóbelik, mennyire korrekt az osztályzás?
- milyen a tanárok és a diákok hozzáállása? milyen a tanárok pedagógiai készsége, milyenek emberileg?
- milyen az ösztöndíjak rendszere?
- mennyire átláthatóak a papírügyek? könnyen el lehet mindent intézni?
- milyenek az UV és a TUF-lehetőségek?
- mennyire állja meg a piacon a helyét a képzés? könnyen el lehet helyezkedni?
- azzal a képzéssel, amit kaptok (kaptatok), milyen munkákat, feladatköröket (és hol) lehet elvégezni, betölteni?
- stb.
De ha úgy egyszerűbb: mi az az 5 jó és rossz dolog, amit kiemelnétek a képzéssel kapcsolatban?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Neharagudj, én nem akarlak megbántani, de felénk ezt a szakot büfészaknak hívják
Nemtudom mennyire igaz amúgy, de úgy tudom nem túl nehéz, ponthatár kb 390-410 között mozog
Nem bántasz meg!
Most előzetes felmérésben vagyok, s pásztázom, melyik képzésnek mik az előnyei és hátrányai.
Mi alapján gondoljátok büfészaknak?
Azaz nwm túl jók a kilátások?
mik a fő tárgyak?
Köszi, ez is érdekes információ.
Továbbiakban is várok még hozzászólásokat, akár pro, akár kontra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!