Sportszervező szakra jelentkeztem. A gyakorlati óráknál mindenképpen fel kell venni az úszást, vagy a sportág választható?
Figyelt kérdés
Mivel sajnos az első megjelölt helyemre nem vettek fel, sportszervező szakra fogok járni szeptembertől. Letöltöttem a tavalyi tantervet és fel volt tűntetve az úszás, mint gyakorlati jegy. Az a kérdésem, hogy ez választható, vagy mindenképp le kell járnia egy sportszervezőnek úszni?
A válaszokat előre is köszönöm.:)
2020. júl. 24. 11:01
1/2 anonim válasza:
Nekem pte ttk-n alap tantárgy volt. Melyik egyetemre jelentkeztél?
2/2 anonim válasza:
Felejtsétek már el ezt a büfé szakot! Én Nyíregyházán végeztem 2011-ben! El sem tudtam helyezkedni vele, pedig azért költöztem fel utána Budapestre! Egyetlenegy posztgraduális képzésre sem lehet az oklevéllel jelentkezni, mesterképzésre is csak sportmanagernek.
Szégyellem mondani, hogy ilyen végzettségem van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!