Hogyan tudom leadni a szakomat?
Az elmúlt egy tanévben az ELTE BTK egyik szakára jártam, de úgy döntöttem, hogy leadom és a harmadik félévet már nem kezdem el itt. (Felvételizek az ELTE TÁTK illetve a Corvinus egyik szakára és azt fogom elkezdeni ahova felvesznek, nagy eséllyel az ELTE-t). Azt szeretném kérdezni, hogy pontosan mi a procedúra egy szak leadásánál? Van valami papír amit ki kell töltenem és be kell vinnem, vagy elég csak a Neptun-on kattintgatni? Kicsit el vagyok veszve a részletekben és minden segítség jól jönne.
Csak komoly válaszokat legyetek szívesek írni.
Köszönöm
köszönöm a választ, bár a link engem nem vitt semmi érdemleges oldalra
a (btk-hoz tartozó) jogszabályokat (is) megtaláltam, esetleg valaki el tudná nekem magyarázni, hogy akkor most csak a tanulmányi osztálynak kell szólnom, vagy ennél több is van, és ezt milyen formában kéne tennem?
illetve, akkor jól sejtem/értelmezem, hogy ebben a helyzetben az a legegyszerűbb ha a hallgatói jogviszonyomat is megszűntetem?
Valamint arra valaki tudna válaszolni, hogy ennek milyen anyagi következményei lesznek/lehetnek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!