Nem hivatalos megoldó kulcs alapján kb 70% fölötti lett
a matekom, az jónak számít? (közép)
Figyelt kérdés
2021. máj. 4. 16:57
1/7 anonim válasza:
Gyenge. Ókori matek tudásának a 2 százalékát sem fedi le a középiskolás matek.
2021. máj. 4. 17:00
2/7 anonim válasza:
A nem hivatalos megoldókulcs is pontosan számol, szóval ha azok jöttek ki neked is, amiket ott találsz, akkor az egy szép eredmény.
2021. máj. 4. 17:00
3/7 A kérdező kommentje:
Igen, viszont pár feladatnál nem adtam magamnak egy pontot se, mert nem látom a részpontokat,hogy számolják :D de a 72 az fixen megvolt :D
2021. máj. 4. 17:02
4/7 anonim válasza:
Hát, az 4es asszem, vagyis pont jónak számít. De gondolom nem olyan helyre mész ahova a matek felvételi tárgy
2021. máj. 4. 17:06
5/7 A kérdező kommentje:
de :D felvételi tárgy :D a matek
2021. máj. 4. 17:07
6/7 anonim válasza:
Nekem 96% a nem hivatalos szerint. Sajnos a grafos feladatban 8*7/2-vel számoltam az 5*4/2 helyett.
2021. máj. 4. 17:20
7/7 anonim válasza:
#1, ha ezt komolyan gondolta, az igazán szomorú. Viszont ha ez vicc lenne, akkor tájékoztatnom kell Önt hogy ezúttal nem volt valami poénos:/
Tessen visszajönni az ókorból a XXI. századba. Csücsüljön be egy 2021-es matematika érettségire másfél éves ingyom-bingyom gyakorlás után a képernyők elől, és na! Majd azután tessen beszélni a magas lóról!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.