Hivatalos a nyitás?
hát a magyar közlönyben - ami a hivatalos rendeleteket tartalmazza - már belerakták hogy 19én nyitnak a köznevelési intézetek (az óvodákon kívül).
6. oldal.
nem tudom, hogy az 5ös milyen cikkeket emleget, de a kormány jelenlegi álláspontját a magyar közlöny adja, amiben azt mondják ki, hogy lesz nyitás. (persze egy újabb közlönnyel ezt vissza is csinálhatják akár, de csak úgy össze-vissza nem szoktak rendeleteket hozni és eltörölni)
#7 a kérdés nem az volt hogy van-e esély arra hogy ugyanúgy zárva maradnak. A kérdés az hogy jelenleg hivatalos-e hogy lesz nyitás. Erre pedig igen a válasz. De mint írtam, ezt meg tudják változtatni egy új rendelettel
Kásler meg ott szerintem a teljes nyitásról beszélt, nem pedig az iskolákról, de hogy őszinte legyek csak végigfutottam a cikket
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!