Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Honnan tudnánk megszerezni a...

Honnan tudnánk megszerezni a töri érettségi feladatsort? Tavaly kikerült Tik Tokra, de aztán eltűnt...

Figyelt kérdés

2021. máj. 4. 08:58
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Csütörtökön reggel letöltöd az oktatas.hu oldalról. :)
2021. máj. 4. 09:22
 2/12 A kérdező kommentje:
Az már reggel fent lesz? Hamarabb láthatnánk ott, mint a suliban?
2021. máj. 4. 10:34
 3/12 anonim ***** válasza:
98%
Csütörtök reggel. Az érettségi szerdán van.
2021. máj. 4. 10:35
 4/12 A kérdező kommentje:
Ez az... én hamarabb szeretném látni,hogy megtudjam nézni... ne mondja már nekem senki, hogy a mai világban nem lehet valahonnan megszerezni....
2021. máj. 4. 10:39
 5/12 anonim ***** válasza:
96%
Öhm... Pont az a lényege, hogy nem lehet. Persze, néhány évente valaki (vagy valakinek a gyereke) megoszt egy feladatlapot a neten, de nagyon nem jellemző. Ahhoz az adott embernek hivatalosan is hozzá kell férnie az egészhez, onnantól kezdve viszont az állásával játszik, sőt valószínűleg másfajta büntetést is kockáztat. A legtöbb évben viszont semmi nem szokott kiszivárogni.
2021. máj. 4. 10:46
 6/12 anonim ***** válasza:
90%
Kérdező! Annyira naív vagy, de legalább jókat nevettem rajtad. :)
2021. máj. 4. 10:49
 7/12 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy naiv vagyok, de inkább legyek ilyen, mint ennyire negatív ember, aki sosem bízik semmiben. Mindenesetre köszönöm, hogy próbáltál segíteni. Egyszerűen nem értem, ha tavaly ment valakinek idén miért nem? Többiek?
2021. máj. 4. 10:59
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Mert szabályba ütközik. Szökőévente fordul elő, hogy kiszivárog valamilyen feladat. Bízni a saját tudásodban kell, kedves kérdező, volt 12 éved tanulni. Sok sikert.
2021. máj. 4. 11:04
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

(3. és 5. vagyok)

Alapból nagyon kevés ember fér hozzá ahhoz képest, hogy mennyi feladatlapot nyomtatnak ki egy évben. Tavaly lehet, hogy valamelyik ilyen embernek volt egy (bocsánat, de) idióta gyereke, akit nem érdekelt, hogy a szülő rohadt nagy bajba kerülhet emiatt. Vagy pont egy felnőttnek volt ennyi esze, nem ismerem a sztori hátterét természetesen. De ez tényleg nagyon ritka, mert senkinek nem áll érdekében kiszivárogtatni. Sokkal többet veszíthetnek vele, mint amennyit valaki nyer ezzel.

De hidd el, nem olyan vészes a töri. Aki magához képest jól felkészül, az simán összehozhat egy jobb jegyet. Nézd át a töri atlaszt, hogy azért ismerd a tartalmát, ne az érettségin kelljen felfedezni az egészet, és mindig használd fel rendesen a forrásokat. Már arra is adnak pontot. Hajrá!

2021. máj. 4. 11:12
 10/12 anonim ***** válasza:
98%
Ami tavaly kint volt a neten az egy netes csalás volt. Nem az eredetit rakták ki, csak egy formailag teljesen hasonlót (de tartalmilag nem egyezett az aktuális érettségivel). Jó néhány balfék kőkemény pénzeket (százezreket) fizetett érte aztán meg jött a pofára esés. Az együk hülye gyerek szüleinek volt annyi esze, hogy a csalás miatt ne menjnek a rendőrségre.
2021. máj. 4. 11:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!