Érettségi szóbelin hogy lehet megszerezni a minimum pontot?
Egyáltalán nem más. Ugyanúgy fogsz utálatos órákra menni, amiket nem fogsz tudni kiváltani, hiába utálod. Pont ezért nem lehet ezeket a szakgimis dolgokat sem kiváltani. Ha egyszer azt választottad, akkor végig kell vinni. És hidd el, az egyetemen is rengeteg olyat fogsz tanulni, főleg infon, énis azt tanulok, hogy utálni fogod. Nagy csalódás lesz szerintem számodra, mert azt gondolod, ott jobb ah elyzet, de nem. Már rég visszasírom az érettségit, mert az egyetem sokkal inkább van kiherélve manapság a millió elmélettel és zéró gyakorlattal. Egy adott szaknak a 600 fajta történeti órája és a már totál nem releváns dolgok tanulása, teljesen elkeserítő. Hidd el, ott is rossz lesz.
Az meg tény, hogy részben arra is megy, de még mindig jobban jártok, hogy így és nem úgy, hogy erősebb érettségit adnak magasabb ponthatárokkal.
"Az élet nagy része arról fog szólni, hogy utálatos dolgokat kell csinálnod és abból is sokat ahhoz, hogy előrejuss. Jobb, ha már most hozzászoktok."
Ezzel nem értek egyet, ez a te döntésed, nem muszáj olyan dolgokat megcsinálni amit nem akarsz. Nem csak alkalmazottként lehet a jövőt elképzelni és az érettségit sem kell 5-ösre letenni olyan tárgyakból ami nem számít a továbbtanuláshoz, a 2-eshez meg nem túl sokat kell tanulni...
A kérdésre válaszolva: Ha a minimum ponthatár a cél, akkor olvasd át a tételt 1-szer, 2-szer, majd tanuld be az alapfogalmakat és menni fog.
Én is gazdaságból érettségizem, elvileg eduline-on lesznek fent tételek később, de nekem is van pár (gazdasági ismeretekből érettségizel?).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!