Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Mit csináljak, ha a Bp....

Mit csináljak, ha a Bp. Kölcsey Ferenc gimibe fogok járni és nem szeretnék minden nap utazgatni?

Figyelt kérdés

2021. máj. 1. 14:19
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
74%
Kolcsey az orszag egyik legerosebb gimije, nem gyujto. bejutni sem egyszeru annyira
2021. máj. 5. 01:41
 12/20 anonim ***** válasza:
78%
a kölcsey mióta gyűjtő? csak azért mert nincs havi 100.000 ft-os tandíj, lehet jó suli
2021. máj. 5. 09:52
 13/20 Szonjaaaa ***** válasza:
0%

hat jo, ti dolgotok

de mindenkepp megeri kifizetni az evi par milliot

2021. máj. 5. 13:52
 14/20 anonim ***** válasza:
67%
Lmao, 98. a top 100 sulik között. Attól, hogy te (a szüleid) megengedhetik maguknak, hogy milliókat fizessenek egy gimire, nem mindenki ilyen "szerencsés". Mondjuk én inkább járnék egy ilyen gimibe, mint egy olyanba, ahol elkényeztetett gazdag gyerekek vannak. És ha hiszed, ha nem attól, hogy te gazdag suliba fogsz járni, nem garantált a sikeres jövőd. Ugyanannyi esélyed van sikeresnek lenni, mint bárki másnak.
2021. máj. 5. 14:59
 15/20 Szonjaaaa ***** válasza:

de tobb lehetosegem lesz abban a suliban mint ha a kolcseybe jarnek, hogy sikeres legyek

sokkal tobb

amugy meg mi az instad? ha olyan bator vagy beszelgessunk ott

2021. máj. 5. 19:08
 16/20 anonim ***** válasza:
nem lesz egyáltalán több lehetőséged pls attól meg ugyanilyen hülye maradsz a te esetedben<3
2021. máj. 6. 14:57
 17/20 Szonjaaaa ***** válasza:
ha hulye maradok akkor mar jobb azt mondani, hogy maganba jartam, nem? kiscica gondolkozz
2021. máj. 7. 01:51
 18/20 anonim ***** válasza:
PLS "kiscica". Jól van persze, persze. Legyen csak neked igazad:). Legalább te elhiszed, hogy jobb az, ha magánba jársz. Ha már más nem hiszi el. Mert semmi értelme nincs
2021. máj. 7. 10:00
 19/20 Szonjaaaa ***** válasza:
csak irigy vagy hogy az en szuleim ki tudjak fizetni. (tudod, tanultak, magansuliban. ;) )
2021. máj. 7. 13:15
 20/20 anonim ***** válasza:
en is oda jarok, igaz 3. eve, de el is megyek, mert nekem is messze van. szoval jol gondold meg. en kibirtam ezt a 3 evet de meg 2-t nem fogok.
2021. máj. 17. 23:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!