Mit csináljak, ha a Bp. Kölcsey Ferenc gimibe fogok járni és nem szeretnék minden nap utazgatni?
Figyelt kérdés
2021. máj. 1. 14:19
11/20 anonim válasza:
Kolcsey az orszag egyik legerosebb gimije, nem gyujto. bejutni sem egyszeru annyira
12/20 anonim válasza:
a kölcsey mióta gyűjtő? csak azért mert nincs havi 100.000 ft-os tandíj, lehet jó suli
13/20 Szonjaaaa válasza:
hat jo, ti dolgotok
de mindenkepp megeri kifizetni az evi par milliot
14/20 anonim válasza:
Lmao, 98. a top 100 sulik között. Attól, hogy te (a szüleid) megengedhetik maguknak, hogy milliókat fizessenek egy gimire, nem mindenki ilyen "szerencsés". Mondjuk én inkább járnék egy ilyen gimibe, mint egy olyanba, ahol elkényeztetett gazdag gyerekek vannak. És ha hiszed, ha nem attól, hogy te gazdag suliba fogsz járni, nem garantált a sikeres jövőd. Ugyanannyi esélyed van sikeresnek lenni, mint bárki másnak.
15/20 Szonjaaaa válasza:
de tobb lehetosegem lesz abban a suliban mint ha a kolcseybe jarnek, hogy sikeres legyek
sokkal tobb
amugy meg mi az instad? ha olyan bator vagy beszelgessunk ott
16/20 anonim válasza:
nem lesz egyáltalán több lehetőséged pls attól meg ugyanilyen hülye maradsz a te esetedben<3
17/20 Szonjaaaa válasza:
ha hulye maradok akkor mar jobb azt mondani, hogy maganba jartam, nem? kiscica gondolkozz
18/20 anonim válasza:
PLS "kiscica". Jól van persze, persze. Legyen csak neked igazad:). Legalább te elhiszed, hogy jobb az, ha magánba jársz. Ha már más nem hiszi el. Mert semmi értelme nincs
19/20 Szonjaaaa válasza:
csak irigy vagy hogy az en szuleim ki tudjak fizetni. (tudod, tanultak, magansuliban. ;) )
20/20 anonim válasza:
en is oda jarok, igaz 3. eve, de el is megyek, mert nekem is messze van. szoval jol gondold meg. en kibirtam ezt a 3 evet de meg 2-t nem fogok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!