Mit csináljak, ha a Bp. Kölcsey Ferenc gimibe fogok járni és nem szeretnék minden nap utazgatni?
Figyelt kérdés
2021. máj. 1. 14:19
3/20 anonim válasza:
Költözz be a suliba. Vagy tanulj hómofiszból.
4/20 anonim válasza:
Nem ismerem a háttered, de amikor a továbbtanulásrol volt szó, ezt nem mérlegelted?
5/20 anonim válasza:
Esetleg megpróbálhatsz jelentkezni egy másik suliba a rendkívüli felvételi eljárás során . Itt tudsz körülnézni:
Bár nem nagy a felhozatal, szerintem jobban járnál a Kölcseyvel.
Mindenesetre, ha megpróbálod, és felvesznek egy másik középiskolába, akkor majd értesítened kell a Kölcseyt, hogy mégsem fogsz beiratkozni hozzájuk.
7/20 A kérdező kommentje:
Másfél óra
2021. máj. 3. 16:43
8/20 anonim válasza:
Én is oda fogok járni, nekem is kb. annyi. Szerintem nem szörnyű
9/20 anonim válasza:
oh bestie asszem evfolyamtarsak leszunk, adsz egy instat?
10/20 Szonjaaaa válasza:
tudjatok hogy gyujtobe fogtok jarni? xd mert a kolcsey azxd mentetek volna maganba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!