Szerintetek csökkennek idén a ponthatárok?
Főként a BME-re gondolok, de persze minden más egyetemre is jellemző lesz gondolom. Tudatommal a ponthatár az utolsó felvett ember pontjai (pl ha egy szakra 200embert vettem fel es a 200. Legjobbnak lett x pontja, akkor ott húzzák meg a határt).
Annyira nem aggódom, tavaly vegyészmérnökire (oda akarok menni), 389volt, és nekem reálisan lesz olyan 400-420pontom (betippelgettem százalékokat, pl hány százalék lesz kb a matekom, stb.. meg az évvégi jegyeimet)
Persze nem izgulok annyira, de szerintetek pl a kémia emelt erdemények idén rosszabbak lesznek mint eddig az online oktatás miatt? (Meg az összes többi érettségi eredmény)
Azt gondolom, hogy idén nagy szakadékok lesznek sok nagyon jó és sok nagyon rossz között. Kevés közepes lesz az online miatt.
Viszont a BME egy közkedvelt iskola évről-évre nő a jelentkezések és a túljelentkezések száma. Ez a zuhanás ha lesz is nem fog ott meglátszódni szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!