Májusában fixen nyitnak az iskolák?
Figyelt kérdés
10. osztályos vagyok, szakgimnáziumban. Valaki aztmondja, hogy nem biztos, hogy vissza megyünk valaki meg azt hogy biztos. Ezt szeretném megtudni, hogy most meilyk lesz.2021. ápr. 25. 01:30
1/61 anonim válasza:
Véleményed szerint, egy 10-es skálán, mi mennyire tudunk a jövőbe látni?
Ami fix, az az, hogy május 10-ére van TERVEZVE a nyitás, de ettől még a körülmények alakulása alapján el lehet térni, mint ahogyan áprilisban is eltértek (csak az alsósok mentek iskolába).
2/61 anonim válasza:
most érkeztem a jövőből, és kinyitottak május 10-én :(
sajnálom
3/61 anonim válasza:
#2 Biztos, hogy nem igaz amit írsz
xd
nem biztos, hogy kinyitnak az
iskolák
lehet, hogy
itt az Indiai Dupla Mutáns KoronaVírus
4/61 anonim válasza:
2es vagyok xd nyugi csak poénnak szántam xd
6/61 anonim válasza:
Lehet leporolni az iskola táskát . Május 10. becsengetnek !
7/61 anonim válasza:
Szerintem nem fognak kinyitni, márcsak azért sem, mert ami a tegnapi napon volt a belvárosban, az katasztrófa a helyzethez képest. A tegnapi nap folyamán rengeteg ember elkaphatta, ebből adódóan nem valószínű, hogy két hét múlva ez már nem lesz így..
8/61 anonim válasza:
Nem mert van francia mutáns, amit nem mutat ki a gyorsteszt, illetve román mutáns is, amely rezisztensebb a vakcinákkal szemben.
Felelőtlenség volna visszaküldeni a felsősöket és a középsulisokat.
9/61 anonim válasza:
#8 Meg már van indiai dupla mutáns vírus is ami akár mikor ideérhet
10/61 anonim válasza:
Egyre többen be vannak már oltva azok közül, akik tömegeket képeznek, úgyhogy annyira azért nem valószínű, hogy akkora lenne majd a baj két hét múlva...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!