Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Ha most idén májusban nem...

Ha most idén májusban nem megyek el érettségizni, akkor azt csak idén ősszel tudom pótolni vagy lehet 2021 májusában is?

Figyelt kérdés
Most vagyok végzős, félek, hogy megfertőződöm, ezért nem tudom, hogy elmenjek-e májusban érettségizni. Viszont félő, hogy szeptemberben fog elindulni a második hulláma a járványnak, így a 2020 ősze sem tűnik túl biztonságosnak.

2020. ápr. 16. 16:11
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Hát erre nem tértek ki. Ha lesz második hullám akkor biztos adnak lehetőséget, ha esetleg nem akkor biztosan van valami jogi útja egy kérvényezésnek.
2020. ápr. 16. 16:21
 2/2 anonim ***** válasza:
Nem kell rá kitérni. Ha most visszalépsz az érettségitől (ennek ki fogják hirdetni a módját, de nem annyi lesz, hogy nem mész el!), akkor a következő 100 évben bármikor jelentkezhetsz újra.
2020. ápr. 16. 19:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!