Szerintetek így lehetséges elvégezni a nemzetközi gazdálkodást?
Sziasztok!, most fogok végezni , a nemzetközi gazdálkodás szak nagyon érdekel.
Két nyelvvizsgám van viszont a matek nem az eröségem, de ettöl függetlenül a szak illetve a lehetőségei nagyon tetszenek. Érdemes így belevágni? Pontosítva ,lehetséges az elvégzése így?
Akik pedig erre a szakra jártak/járnak tudnak pár dolgot mondani róla?
Az első két félévben van matek, kibírható, ha nem voltál matekfaktos gimiben, de szorgalmas vagy akkor nem annyira nehéz, mondjuk ez relatív hogy kinek mi a nehéz. Én csak közép matek érettségit tettem, nem voltam faktos, igaz egész szép eredményem lett és soha nem volt gondom a matekkal.
Statisztika és analízis van főleg matekon.
Remélem nem késő a válaszom :)
Lehetséges, de számomra sok idő és szorgalom kellett hozzá.
Én középsuliban matekból "lelkes amatőr" voltam. Nem voltam különösebben tehetséges sajnos, de szerettem, faktra jártam. 70-80 között volt a középfokú írásbelim.
A matek 1 meglett megajánlott jeggyel, a matek 2 viszont csak sokszori próbálkozásra, szenvedéssel.
A statisztikák még nehezek, ott is jókat lehet kínlódni, de az picit más, illetve az operációkutatás még matekos tárgy.
Összeségében megéri viszont, én imádtam ezt tanulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!