Sorrendmódosításnál miért nem látom sehol, hogy mit cseréltem fel mivel?
De, lehet, szerintem nem rontottam el, de nagyon nem hagy nyugodni. Igazából az első helyemre fel fognak venni, de én hülye még a 2.-3. helyemet meg akartam cserélni, remélem úgy is lett. Az ügyfélszolgálatos hölgy azt mondta, hogy ha elrontottam maximum törölni lehet szakot, tehát akkor törlöm mindet a fő szakon kívül ha véletlen másodikra csúsztattam...
Olyan ostoba vagyok, hogy nem igaz. :D
Jaj szerintem azt sem te rontottad el, nekem három nyelvvizsga bizonyítványból három nem lett hitelesítve, azt mondta az ügyfélszolgálatos hölgy, idézem: előfordul:D (tuti nem én írtam el, legalább 7-8 alkalommal ellenőriztem mindent is, mikor jelentkeztem)
Mostanra hitelesítették, de a pontok jóváírása újra legalább 2-3 nap😅 tudom, nem a világvége, de azért igencsak a számít kategória :D remélem, hogy megoldódik, és az első hely lesz az első :D
Én is remélem, és többet hozzá sem nyúlok az egész felvételis baromsághoz. :D
Három nyelvvizsga? Az nm semmi, gratulálok! Nekem csak egy van, azt is azért dobtam össze gyorsan, mert tavaly pedzegették, hogy egy fog kelleni a felvételihez is. Hát nem kell, viszont pont jár érte, szóval nem bántam meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!