A közösségi szolgálat hogyan működik?
Sziasztok! Egy könyvtárban volt egy felhívás, hogy ha írok könyvajánlót xy könyvről, akkor adnak közösségi munkaszolgálatos órákat. És én naívan azt hittem, hogy mind az 50-et be fogják írni. De miután visszaküldték a kis naplót, csak 20-at írtak be. És én istenigazából, most nem szeretnék elkezdeni velük “cigánykodni”, meg kérdőre vonni őket, mert azért a 20 óra is elég jó. De ilyenkor a helyeknél, meg van határozva, hogy maximálisan hány órát adhatnak, vagy csak ők voltak szűkmarkúak?
Köszi szépen!
Ha jól tudom, olyan szabályozás is van, hogy egy hely 20-nál többet nem adhat. De ez nem biztos, hogy mindenhol van.
Mindenesetre ettől függetlenül egy helynek sem kötelező 50 órát beírnia, főleg, ha ténylegesen nem voltál ott. Ők 20-ban határozták meg ennek a dolognak az értékét, persze ezt közölhették volna előre, de összességében nincs alapja a reklamációnak. Fogadd el, és keress más helyet a maradék 30-hoz.
Igen, én is így gondolom. Mindenesetre összefoglalva, otthon ültem a Word előtt egy órát, miközben Netflixeztem, szóval ez a 20 óra sem rossz, csak a szabályozás érdekelt volna. De ennek a tájékoztatása tényleg elmaradt.
Köszönöm a választ!
Nem tudom, hogy most van-e maximum, én 2017-2018ban csináltam, és akkor 25-25 órát kaptam egy táborban két nyáron egymás után.
Hivatalosan annyi órát kell beírjanak, amennyit dolgoztál, tanítási időben max 3óra/nap, tanitási időben 18 év felett 4 óra/nap és tanítási szünetben minkét korosztálynak 5 óra / nap
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!