Érettségihez közösségi szolgálatot hol lehet végezni?
lehet például a NAV-nál vagy valamelyik minisztériumban? Pl. Fénymásolni, nyomtatni ilyenek?
Vagy ha ilyen helyeken nem is akkor máshol ahol szintén ilyen "tiszta" munka van?
Közösségi szolgálat azért nem közmunka :D
Kérdezd meg, hogy az iskola kikkel áll szerződésben és hozzájuk tudsz menni. Én sportversenyeken, csodák palotájában és könyvtárban voltam.
Olyan helyre is lehet menni amivel még nincs szerződés, csak akkor a diáknak el kell intézni, hogy meg legyen kötve.
Azért gondolok ilyen minisztériumra, irodai munkára mert azok könnyebbek és jobban illenek hozzám
Hát minisztériumba diplomásként is nehéz bekerülni gyakornoknak, hogy kávét hozhass és nyomtatgathass, nemhogy középsulisként.
Kérdezgess körbe, egy próbát megér.
Nekem a könyvtár annyiból állt, hogy odamentem 1 órára, ültem telefonoztam és kaptam érte 3-5 órát. Nem tudom az mennyivel nehezebb, mint bármi más.
De egyik közösségi szolgálat sem olyan nehéz, én annyira nem válogattam, inkább hamarabb letudtam az egészet.
A lányom az önkormányzatnál most kezdi a közösségi szolgálatot.
Viszi magával az együttműködési szerződést amit aláírnak és viszi a suliba.
Én is voltam könyvtárban, csak sétálgattam körben, és ha valami könyv nem jól állt a sorban, akkor megigazítottam. Ez sem mondható valami megterhelőnek.
Az iskolánk könyvtárában is voltam tankkönyveket válogatni, és még több órát is kaptam érte.
Én egy nemzetközi sportversenyen csináltam meg, nagyon klassz volt, mert a nyelvet is sokat tudtam gyakorolni és több új embert megismertem.
Persze ez egy kivételes dolog, erre nem igazán van mindenhol lehetőség, főleg nem a jelenlegi helyzetben.
Nálunk többen az iskolában, tankönyvosztáson vagy a könyvtárban csinálták meg. Vagy óvodában, nyári táborban.
A sulidat kell megkérdezni milyen helyekkel van szerződése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!