Az alábbi 50 órás közösségi munkáknál mit kell csinálni?
Menhelyen iszonyatosan büdös, férges, rothadó alkoholistákat kell istápolni.
Az idősek otthonában büdös bekakilt öregeket kell tisztába tenni.
A szinházban végtelenül lusta, bunkó segédmunkások helyett kell pakolászni.
Csicskáskodni 50 órát, hogy lásd mennyit érsz a kormánynak.
Változó egyébként, volt hogy padot festettem a népligetben, volt hogy 40kgos dobozokat pakoltattak volna velünk (na akkor én leléptem, aztán úgy hisztiztek mintha munkaszerződés kötne és milliókért dolgozok) végül Zuglóban a Vakok Intézete mellett volt egy apácazárda, ott csináltunk mindenféle kerti munkát, meg videót vágtunk, az jó volt.
Menhely: sétáltatás, esetleg kenneltakarítás, etetés, kaja előkészítése.
Idősotthon: többnyire beszélgetés az idősekkel, esetleg játszani velük (kártya, társas, dominó, ilyesmiket), vagy maximum a nagyobb csoportos evések előtt segíteni tálalni, majd asztalt leszedni stb.
Színház: pótszékek kirakása, jegyellenőrzés, a nézők eligazítása a helyük felé.
Akárhova mész, egyszerű, könnyen betanulható feladatokra számíts, nem fogsz sem pénzt kezelni, sem komoly felelősséget (pl gyógyszerosztás) a nyakadba venni.
Állatmenhelyen általában kutyasétáltatás volt a feladatom, de segítettem még pakolni kicsit és játszhattam is a kutyákkal.
Színházban jegyellenőrzési, ruhatári feladatokat kellett a volt osztálytársaimnak végezniük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!