Aki tud segíteni az 50 órás közösségi szolgálatban dobna egy kommentet? Köszönöm.
A helyi menhelyek is szoktak fogadni közösségi szolgálat miatt. A sulidnak kell lennie egy listának, amin szerepelnek a helyek, ahová lehet menni, de én leginkább az említett menhelyet ajánlanám.
Nagyon szerettem ott dolgozni, jó érzés volt látni mennyire boldogok voltak a kutyusuk egy-egy séta és döncölés után :) Az csak bónusz, hogy séta-pakolás-simogatás -ért (~1,5 óra), akár 3 órát is beírtak, bár nem ezért mentem oda.
Meddig kell összegyűjtened az 50 órát?
Fizetni érte illegális lenne.
A saját iskoládban is ledolgozhatod, pl. iskolai programok szervezésében nyújtott segítséggel. Persze sok program elmaradt, de azért nyáron már talán lesznek táborok, stb., akkor majd nyüzsögjél kicsit többet a diákönkormányzat körül. Meg másik diák korrepetálását is jóváírhatják, de csak ha róla az ofő meg az érintett szaktanár, és támogatják.
Nekem is hasonló problémám van, igaz én még csak 2 év múlva érettségizek. Nemrég tálaltam egy nagyon jó lehetőséget, amivel órákat lehet szerezni és még csak nem is kell elmenni sehová érte. Nem tudom szeretsz -e írni, mindenesetre ha nem, akkor is próbáld meg szerintem. A
Gyöngyösi Vachott Sándor Városi Könyvtár kínál olyan lehetőséget, hogy könyvajánlót lehet írni egy általad választott könyvről, és ha jól emlékszem, akár 20 órát is kaphatsz érte.
Itt olvashatsz róla bővebben: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!