Szeretnék jelentkezni majd egyetemre, régész szeretnék lenni, de Debrecemben van eg, egyetem ahol van ilyen szak?
Köszönöm a válaszokat!
Igazság szerint a régészet nagyon érdekel, ezért szeretnék ezzek majd tovább tanulni, és nekem nem az a célom, hogy kocsim legyen meg ilyenek, ha.em, hogy majd adhassak vmit a világnak, de ettől függetlenül szeretnék családot, és nem akarok a szüleim nyakán lógni.

Szia! Jovore megyek egyetemre, a regeszet lesz elso helyen megjelolve az ELTE-n. A felvin meg tudod nezni, hogy hol indul a szak, de ahogy lattam, be is linkeltek neked😌
Tapasztalatom meg nincs a szakmaban, de en azt tudom mondani, hogy ha tenyleg ez az almod, mindenkepp vidd vegig! Ha kiemelkedo leszel a szakmaban, munkalehetoseged mindenkepp lesz, mivel a jo szakembereket megtalaljak. Valamint az osztalyfonokom ismerose is pl regesz diplomaval rendelkezik, es jelenleg muzeumigazgato Pesten (Mondjuk nekem az asatas a celom).
Ha bekerulnek egyetemre regeszetre, barmikor irj itt ram, es segitek, amiben csak tudok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!