11/29 anonim válasza:
Húha :D Ki volt csillagozva... A kis lelkednek rosszat tett hogy ezt írta?
14/29 anonim válasza:
Én voltam az. Elnézést kérek, biztos nagyon megsérthettem egyesek lelkét, szakmai nyelven talán poszttraumás stressz szindrómájuk lett. :D ki is csillagoztam, nem mellesleg igazam is volt. Már ne haragudj, aki aztmondja hogy május 10-én nem megyünk iskolába, az lógni akar, és lógni november óta lehet, de valahogy érettségi bizonyítványt is kell szerezni, amit így lehetetlen. Az igazság néha fáj, de ennyire talán nem :))
15/29 anonim válasza:
#14: Végre egy értelmes ember az oldalon!!!
16/29 anonim válasza:
"de valahogy érettségi bizonyítványt is kell szerezni"
Nyílván a tanév utolsó pár hetében fogjuk megszerezni ezt a tudást...
Ha visszamegyünk arra a pár hétre akkor már semmit nem fogunk tanulni max fertőzni egymást.
17/29 anonim válasza:
Jaj ez a fertőzni egymást szöveg most nagyon menő. Erre lehet fogni. Gondolom egy éve ki sem mozdulsz sehova,ahol megfertőződhetsz ugye?
18/29 anonim válasza:
#17 Te nem fogod fel hogy ebbe bele is lehet HALNI?
Ez nem butaság, ez valóság.
19/29 anonim válasza:
16-os, én az egész tanévre értettem, november óta lógás van.
20/29 anonim válasza:
Március óta csak a HALÁLOS Brit mutáns terjed Magyarországon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!