Ha már az érettségizőknek nem lesz szóbeli velünk (szakmái vizsgások) vajon mi lesz?
Figyelt kérdés
Én nem igazán tudom elképzelni hogy nekünk meg ugyanúgy lesz szóbeli része is de kitudja..
Esetleg valaki nem tudja tavaly ez hogy volt ötödéven?
2021. ápr. 9. 15:12
1/5 anonim válasza:
Bukás a szóbelin nem lesz az biztos
2/5 anonim válasza:
Nem lesz nekünk sem szóbeli. Tavaly is így volt, nekik sem kellett szóbelizni, hiába ötöd vagy hatodévesek voltak.
4/5 A kérdező kommentje:
De amugy csak lesz róla kormanyrendelet nem?
Mert még nem lehetunk benne biztosak es engem zavar hogy rolunk emlitest sem tettek pedig nem artana es akkor feleslegesen nem keszulnek a szobelire
Na de így..
2021. ápr. 10. 15:24
5/5 anonim válasza:
Az én tanáraim azt mondták, tavaly is ugyanez volt, úgy sem lesz nekünk sem szóbeli. Nem kell attól tartani. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!