Keresztféléves képzésről van véleményetek?
Figyelt kérdés
Igazából minden érdekelne vele kapcsolatban. Magasabbak a ponthatárok? Ugyanúgy van állami és önköltséges forma? Minden intézmény indít alapképzést? Sok helyen olvastam, hogy msc keresztfélévként rendben, de alap van egyáltalán? Vélemények? Ugyanaz, mint a szeptemberben induló képzések, csak januárban indulnak, ugye?
Kérlek titeket, hogy normálisan válaszoljatok, mert kétségbe vagyok esve.
2021. ápr. 9. 12:46
1/5 anonim válasza:
Itt meg tudod nézni a 2021es keresztféléves ponthatárokat,az előző évekhez pedig csak írd be, hogy pl.: 2019 keresztféléves ponthatárok. Igen, mindkét forma indul, állami és kötséges is, de nem minden esetben. Indul alapképzés is,viszont lényegesen kevesebb, nem minden egyetem indít keresztfélévet. Véleményt nem tudok írni róla.
2/5 anonim válasza:
Miért kell attól kétségbe esni, hogy nincsenek információid? Nézz utána a felvi.hu-n és kész.
3/5 A kérdező kommentje:
A felvi.hun nem találok olyan alapképzést keresztfélévbe, ami nem büfészak
2021. ápr. 21. 16:24
4/5 anonim válasza:
Ha nem találsz olyan képzést, ami neked tetszene, akkor várj fél évet és jelentkezz szeptembertől indulóra. Fél év nem akkora veszteség, addig dolgozhatsz, tanulhatsz mást, ne ess kétségbe.
5/5 anonim válasza:
Így van. Többre mész vele, ha szerzel fél év (sőt, addig még sok idő van: egy év!) munkatapasztalatot, mint valami büfészak elkezdésével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!