Hogy akarják így kinyitni az iskolákat?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Elvileg április 19.-én nyitnának az iskolák. De az ilyen posztok alatt 90% komment arról szól hogy ő félti a gyerekeit, nem fogja engedni. Így hogyan szeretnének nyitást? Az én anyukám is félt nem is engedne...2021. ápr. 6. 18:11
1/3 anonim válasza:
sehogy nem fogják kinyitni ez csak egy plebsznyugtató üres duma
2/3 anonim válasza:
Még mindig nem értitek, mi a "játék" lényege; igaz? Azért kérdezitek meg 46x naponta kb ugyanazt...
Kicsit legyetek már szorgalmasak és ugyan nézzetek már utána annak, amiket kérdezni készültök... Komolyan, nem csak a FB posztolása van...
Olvass érdemi forrásokat és szerintem közel tökéletesen meg tudod válaszolni a kérdésed
3/3 anonim válasza:
Most raktak ki hogy nyitnak, gondolom lesz lehetoseg a legtobb suliban online maradni, vagy tiltakoznak majd a szulok es nem nyitjak ki. 19e meg messze van addig meg johet a "magyar mutans virus" is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!