Mit tanuljon nyáron egy leendő kilencedikes?
Figyelt kérdés
Töriből? A nyolcadikos anyag vagy őskor ókor, évszámok?
Angol?
Irodalom?
Nyelvtan? Nyolcadikos, vagy ötödikes ebből is?
Matek?
Fizika? Hetedikes? Nyolcadikos?
Kémia? ---II---
Földrajz? Európa? Mo? Föld?
Biológia? Állatok, növények, emberi test?
2010. aug. 20. 16:29
1/13 anonim válasza:
Én nem tanultam semmit nyáron amikor olyan idős voltam, de lehet én gondolkozok rosszul...
2/13 anonim válasza:
Inkább olvass sokat-sokat. Nagyon sok kötelező olvasmány lesz, pl. Odüsszeia, Antigoné, Biblia egyes részei, Shakespeare-től legalább két dráma... Ezek sok időt elvesznek év közben a többi tantárgytól. Az általános iskolai anyagot felesleges újra tanulni, esetleg nézegetheted a korábbi példákat, de ne azt várd, hogy ugyanazt fogjátok tanulni...
3/13 anonim válasza:
Ilyet sem hallottm még hogy valaki nyáron tanulni akar... :) Az előzönek igaza van, ezeket akkor olvasd el ha annyira szeretnél tanulni :) Amugy a 9. osztály 10x könnyebb mint mondjuk a 7.-8. Nálam legalábbis így volt... :)
5/13 anonim válasza:
Szerintem bőven fölösleges nyáron tanulni, maximum sulikezdés előtt pár nappal lapozd át az utolsó év matek könyvét.
Amúgy gimnáziumban úgyis minden az elejéről kezdtek, csak részletesebben veszitek, mint általánosban.
6/13 anonim válasza:
Igazából tényleg nincs mit tanulni 8. után nyáron. Kötelezőket még talán ha nagyon szeretnél készülni.
7/13 anonim válasza:
Ja..a kötelezők..hát nekem még arra sem mondtak igazán semmit..:S
8/13 anonim válasza:
Elég hülyék vagytok, ha ti nyáron semmit se akartok tanulni. Akkor mit csináltatok? Lógattátok a lábatokat? Nem azt mondom, hogy végig kell tanulni a nyarat, de azért pár kötelezőt igenis nyáron kéne olvasni, évközben folyamatos a számonkérés, épp eleget kell akkor tanulni, ne a kötelezőkkel is akkor kelljen sz..akodni. Ha van az embernek ajándékba 2-3 hónapja, használja fel hasznos dolgokra (is).
9/13 anonim válasza:
a nyár arra való, hogy pihenj. lesz elég időd tanulni suli közben.
10/13 anonim válasza:
Érdekes, hogy én el tudtam olvasni a kötelezőket. Meg aztán nem is volt olyan sok, csak az Antigoné meg a Rómeó és Júlia. Az Antigoné olyan rövid hogy ha leülsz egy délután el tudod olvasni a R. és J.-t meg mindenki ismeri, de, év közben is gyorsan el lehet olvasni. 9.-ben meg szinte semmit olyat nem vettünk amiről egyszer már tanultunk csak töriből de az is csak 5.-es anyag volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!