Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Az általános iskolások visszam...

Az általános iskolások visszamennek az iskolába?

Figyelt kérdés
Már lassan 2 millió embert oltottak be, az a fél millió biztos meglesz április 19. ig. Szerintetek lesz hosszabbítás? Ha igen, kb mikorra várható?

2021. márc. 31. 19:09
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
29%

Én azon csodálkozom, hogy amikor tavaly bezártunk, akkor üvöltöttek, hogy "Diktatúra! Rendőrállam! Nyissunk ki!" Az emberek folyamatosan kikerülték, megszegték a szabályozásokat, de a teljes zárással el tudtuk érni, hogy nagyon alacsony maradjon az esetszám. Egész nyáron az addig üvöltőknek engedve nyitottunk, aztán még rányitották az iskolákat is.

Remekül meglett október közepére a 2.hullám.

Akkor azt üvöltötték, hogy szarok az intézkedések. (Dehát ők akartak nyitást, meglett. De az úgy sz.r. Logikus... Mondjuk nem tudom, kinek nem volt világos, hogy minél több az emberek közötti kontaktus, annál nagyobb lesz az esetszám, de úgy tűnik, ez sokaknak még mindig nem világos.

Decemberben zárták az iskolákat, csökkent az esetszám. Közben ordítottak, hogy nyissunk!

Januárban (vagy mikor) nyitottak, nőtt az esetszám, lett belőle 3. hullám. Az ordítók szidták a kormányt, hogy rossz minden.

Most zártak, lassan remélhetőleg csökken az esetszám. De ordítanak, hogy nyissunk!Diktatúra!

Nyitni akarnak, most meg "gyilkos kormány!" a mantra.

Nem tudom, látjátok-e, mennyire nevetséges a folyton üvöltözők hozzáállása.

Bármit, de tényleg AKÁRMIT tesz a komrány, az nekik sz.r, és rohadjon meg OV.

És nekem az nem tetszik, hogy OV meg akar ezeknek felelni, és megteszi, amit a hisztikézők követelnek. Csak azért, hogy miután teljesítette a kérésüket, közvetelnül utána ugyanazért szidják.

Komolyan, én már csak röhögni tudok ezen.

Nem kellene teljesíteni az ilyen ostoba kívánságokat, hanem az esetszámnak megfelelő lépéseket megtenni. Aki meg hisztizik, az "Majd megunja, és hazamegy".

2021. ápr. 2. 20:17
 32/47 anonim ***** válasza:
100%
#31 januárban nem nyitottak szimplán csak az általános iskolák gócpontok lettek márciusra
2021. ápr. 2. 21:13
 33/47 anonim ***** válasza:
77%
tudod Brit variáns miatt
2021. ápr. 2. 21:13
 34/47 anonim ***** válasza:
83%

#32 Igen, ezt mondják a szakemberek tavaly tavasz óta, hogy az iskolák, óvodák gócpontok. Nem is javasoltak iskolanyitást. De a "nép" annyira nyűglődött, hogy "nyissák már ki, mert megőrülök a gyerekemmel" (WTF??) De amikor nyitnak, akkor meg "Gyilkos Orbán!"

Nem, ne nyissák ki az iskolákat még! Most erre a 2 hónapra már rohadtul mindegy, de legalább nem vinnék haza a még oltatlan szülőknek a vírust, és a gyerekek sem lennének betegek. (3 gyerekünk van, a tanárok zéró munjkája miatt elég nehéz az itthoni munka+tanulás, de én semmiképpen nem akarom még beengedni őket. Mind átestünk a víruson, csak nekem van sejtes immunitásom, a páromnak, és a gyerekenke semmi. Sem ellenanyag, sem sejtes immuniáts. Kell a francnak ez mégegyszer! )

2021. ápr. 2. 21:20
 35/47 anonim ***** válasza:
75%

#34 Igen gócpontok.

``De a "nép" annyira nyűglődött, hogy "nyissák már ki, mert megőrülök a gyerekemmel" (WTF??)``

jelentése: nem maradt szabadsága a szülőnek

igazad van ne nyisák ki

2021. ápr. 2. 21:26
 36/47 anonim ***** válasza:
67%
#35 Végig volt ügyelet azoknak a szülőknek, akiknek be kellett járniuk dolgozni, vagy az otthoni munka mellett nem tudták biztosítani a gyermek felügyeletét. Miért fogyott el a szabadság? Nálunk a 250 gyerekből 5 szülő vette igénybe az ügyeletet. Meg is lett tartva minden egyes lezárásnál.
2021. ápr. 2. 21:38
 37/47 anonim ***** válasza:
74%
mert védik a gyerekeiket azért nem viszik ügyeletbe első hullámban még mindenki félt azért
2021. ápr. 2. 21:40
 38/47 anonim ***** válasza:
71%
most meg a harmadik 100 szor annyi fertőzött
2021. ápr. 2. 21:40
 39/47 anonim ***** válasza:
77%
Ja! Ügyeletbe nem viszik, ahol 5 gyerek van egy tanteremben egymástól 3m-re, maszkban, de nyissák az iskolát! Logikus...
2021. ápr. 2. 22:12
 40/47 anonim ***** válasza:
0%
Ne legyen izgola!!! 😠👺😖😭😫😓😈
2021. ápr. 6. 08:44
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!