Az általános iskolások visszamennek az iskolába?
Nem fogja kincsitni az iskolákat. Már módosítottak a terven. Majd amikor április 18-a lesz, akkor megmondják, hogy még 6-6,5 hétig kitolják a nyitást. Megmondta, hogy az új "labor" Nagy-Britannia, annak a példáit, adatait követi innentől, nem Ausztriáét.
Több helyen elmondták, hogy az április 19 még felülvizsgálásra szorul az akkori aktuális számok alapján.
Szerintem nem bolondult meg, hanem megpróbálja kezelni a nyitásért hisztériázó vírustagadókat.
21-es én ezt értem, de ennyire még sose hangoztatták a nyitást.
Viszont remélem igazad lesz
Please... Ebben a posztban is többször megválaszoltuk a kérdést, de akkor tessék egy sajtócikk: [link]
Nem fog kinyitni semmi sem. Ha kinyitja az éttermeket, oda valszeg csak a vírustagadók fognak bemenni, a többiek maradnak a házhoz rendelésnél. Így a vendéglátósok is befoghatják, hiszen engedélyezett a kinyitás, csak éppen normális ember nem fog most éttermezni. Ilyen alapon akár a mozikat is kinyithatá, oda is csak azok mennének, akik Darwin-díjasok, vagy akik már mindkét oltásukat megkapták.
Itt is elmondom, hogy az egész családunkon átment a vírus még tavaly.
A párom 3 napig volt lázas, utána semmi.
A nagyobbik gyereknek csak a feje fájt, a középsőnek volt hőemelkedése, száraz köhögése azóta is van. A legkisebb 3 napig lázas volt, fájt a feje, hasa. Én tavaly 2,5 hónapig voltam beteg, otthon lábadoztam, nem volt kellemes, de túléltem.
A nem velünk élő 60 éves rokonom tavaly nem kapta el, pedig végig dolgozott, idén viszont 8 nap alatt halt bele a tüdőgyulladásra. Esély sem volt megmenteni. Nem volt alapbetegsége.
Nekem van egyedül ellenanyag a véremben, de nagyon alacson mennyiségű. A család többi tagjának semennyit nem mért a teszt. Ezért sem megyünk sehová annak ellenére, hogy mi könnyebben átestünk rajta. A tavalyi variánsok még lófüttyök voltak ehhez képest, tehát én azt javaslom mindenkinek, aki tavaly esett át rajta, hogy az ideit nem kéne kockáztatni. Ezért mondom, hogy aki nagy pofával hangoztatja, hogy ő már túlvan rajta, az ne legyen olyan magabiztos, mert csúnya vége lehet.
Nyissanak ki az éttermek, meg a szolgáltatások, ezzel nekem nincs gondom. De ameddig meg nem kaptuk a második oltást, és le nem telt utána a 3 hét, addig biztosan nem megyek étterembe, moziba, csúszdaparkba. Oltás után még lesz kb 40 évem, amikor mindezt megtehetem. Ha most feldobom a pacskert, akkor meg nem.
Szóval tőlem nyithat bárki bárhová...
#28 Ha nyitva lesz, akkor még rosszabb lesz.
Nézd ezt a cikket.
Az általános iskolák robbantották be ezt a 3 hullámot hát mi lesz még ha hozzányitja a középiskolát is???
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!