Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Az általános iskolások visszam...

Az általános iskolások visszamennek az iskolába?

Figyelt kérdés
Már lassan 2 millió embert oltottak be, az a fél millió biztos meglesz április 19. ig. Szerintetek lesz hosszabbítás? Ha igen, kb mikorra várható?

2021. márc. 31. 19:09
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:
85%

Nem fogja kincsitni az iskolákat. Már módosítottak a terven. Majd amikor április 18-a lesz, akkor megmondják, hogy még 6-6,5 hétig kitolják a nyitást. Megmondta, hogy az új "labor" Nagy-Britannia, annak a példáit, adatait követi innentől, nem Ausztriáét.

Több helyen elmondták, hogy az április 19 még felülvizsgálásra szorul az akkori aktuális számok alapján.

Szerintem nem bolondult meg, hanem megpróbálja kezelni a nyitásért hisztériázó vírustagadókat.

2021. ápr. 2. 10:57
 22/47 anonim ***** válasza:
100%

21-es én ezt értem, de ennyire még sose hangoztatták a nyitást.

Viszont remélem igazad lesz

2021. ápr. 2. 11:00
 23/47 anonim ***** válasza:
98%
#22 Mindenkinek elege van a bezártságból, ezért a kormánynak egyre inkább a pszichológiai eszközöket is alkalmaznia KELL. Ugyanezt teszik Franciaországban, és az USÁ-ban is. Ugyanezek a korlátozások, ugyanezek a mondatok, eszközök vannak, hogy az emberek maradnajak a s3ggükön, ameddig nem lesz végre 70-80%-os az átoltottság. Akkor már viszonylag biztonságos lenne az újranyitás. De egy rakás ember nem érti, mi történhetne, ha most valóban kinyitnánk, mint ahogy azt sem, ha megmondanák kerek-perec, hogy júniusig semmilyen nyitás nem lesz. Más országban sem nyitnak ilyen adatok mellett. Mi a fenének nyitnánk mi? Máshol is ugyanígy kezelik a földbuta népeket, miért tennénk másképp? Ha az USÁban bejött, akkor itt is be fog jönni. Mindenképpen meg kell akadályozni azt az állapotot, aminek kb a szélén vagyunk, hogy embereket kelljen hazaküldeni meghalni, mert nincs elég hely a kórházban. Ezt bármi áron meg kell akadályozni! Ha kell, hazugsággal, ha kell, szigorral. De azt az állapotot épeszű ember nem akarja! (Akik akarják, azok nagyon durván befolyásolják az embereket, és lökik a rendszert ennek az irányába sajnos, politikai előnyszerzésre használva. Ez nagyon veszélyes helyzet!)
2021. ápr. 2. 11:48
 24/47 anonim ***** válasza:
53%
az a jó ne is nyison ki xd
2021. ápr. 2. 12:05
 25/47 anonim ***** válasza:
21%
kinyit meghal mindenki Xd:c
2021. ápr. 2. 12:06
 26/47 anonim ***** válasza:
98%
Még mindig drámaian súlyos a járvány helyzet, naponta közel tízezer új beteg, naponta több száz halott és az egészségügy összeomlóban. Ha tényleg nyitunk akkor komoly következményei lesznek. Hiába oltanánanak be 1 millio embert 1 hét alatt, mert 3-4 hétig semmilyen védettségük nem lesz. A jelenleg beoltott emberek nagyjából felének nincs semmilyen védetsége és a tanárok nagy részének se lesz mikor kinyitnánk. Az általános iskolák egymaguk berobbantották a harmadik hullámot március elején, mi lesz akkor ha még a középiskolákat is rányitják? Nem beszélve a többi enyhítésről. Chilében és Szerbiában is bőven 30%-os átoltottság felett járnak még is olyan súlyos náluk is a járványhelyzet hogy összeomlóban van az egészségügy. Izraelben és Angliában sokkal nagyobb átoltotságnál nyitottak sokkal óvatosabban és ezért nem lett náluk baj, de amit Orbánék akarnak az egy felesleges kapkodás és megint több száz ember fog ezért meghalni, a mostani napi több száz halott ember is az ő felelősségük.
2021. ápr. 2. 17:36
 27/47 anonim ***** válasza:
97%

Please... Ebben a posztban is többször megválaszoltuk a kérdést, de akkor tessék egy sajtócikk: [link]

Nem fog kinyitni semmi sem. Ha kinyitja az éttermeket, oda valszeg csak a vírustagadók fognak bemenni, a többiek maradnak a házhoz rendelésnél. Így a vendéglátósok is befoghatják, hiszen engedélyezett a kinyitás, csak éppen normális ember nem fog most éttermezni. Ilyen alapon akár a mozikat is kinyithatá, oda is csak azok mennének, akik Darwin-díjasok, vagy akik már mindkét oltásukat megkapták.

Itt is elmondom, hogy az egész családunkon átment a vírus még tavaly.

A párom 3 napig volt lázas, utána semmi.

A nagyobbik gyereknek csak a feje fájt, a középsőnek volt hőemelkedése, száraz köhögése azóta is van. A legkisebb 3 napig lázas volt, fájt a feje, hasa. Én tavaly 2,5 hónapig voltam beteg, otthon lábadoztam, nem volt kellemes, de túléltem.

A nem velünk élő 60 éves rokonom tavaly nem kapta el, pedig végig dolgozott, idén viszont 8 nap alatt halt bele a tüdőgyulladásra. Esély sem volt megmenteni. Nem volt alapbetegsége.

Nekem van egyedül ellenanyag a véremben, de nagyon alacson mennyiségű. A család többi tagjának semennyit nem mért a teszt. Ezért sem megyünk sehová annak ellenére, hogy mi könnyebben átestünk rajta. A tavalyi variánsok még lófüttyök voltak ehhez képest, tehát én azt javaslom mindenkinek, aki tavaly esett át rajta, hogy az ideit nem kéne kockáztatni. Ezért mondom, hogy aki nagy pofával hangoztatja, hogy ő már túlvan rajta, az ne legyen olyan magabiztos, mert csúnya vége lehet.

Nyissanak ki az éttermek, meg a szolgáltatások, ezzel nekem nincs gondom. De ameddig meg nem kaptuk a második oltást, és le nem telt utána a 3 hét, addig biztosan nem megyek étterembe, moziba, csúszdaparkba. Oltás után még lesz kb 40 évem, amikor mindezt megtehetem. Ha most feldobom a pacskert, akkor meg nem.

Szóval tőlem nyithat bárki bárhová...

2021. ápr. 2. 17:56
 28/47 anonim ***** válasza:
1%
Lehet hogy még mindig rossz a helyzet, de az idő alatt sem lett jobb amíg be voltak zárva a sulik. Szóval tök mindegy hogy nyitva vannak vagy nem, az adatok nem javultak. Akkor meg inkább legyenek nyitva, ha ígyis úgyis rossz
2021. ápr. 2. 18:58
 29/47 anonim ***** válasza:
100%

#28 Ha nyitva lesz, akkor még rosszabb lesz.

Nézd ezt a cikket.

[link]

Az általános iskolák robbantották be ezt a 3 hullámot hát mi lesz még ha hozzányitja a középiskolát is???

2021. ápr. 2. 19:00
 30/47 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó, meglátjuk milesz. Nem is olyan sokára. 19-én :(
2021. ápr. 2. 20:02
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!